Winkelcentrum ’t Loo in Heiloo kiest voor Stijlvol Veelzijdig!

Nieuws

Een nieuw fris jasje en een duidelijke focus voor winkelcentrum ‘t Loo. Dat was de vraag van DELA Vastgoed en beheerder WPM Winkelcentrummanagement.

De heer Göran de Gucht, Commercieel Vastgoedmanager bij DELA: ,,Je ziet dat marketingcommunicatie steeds belangrijker wordt voor winkelgebieden. Succesvol onderscheiden is een must nu succesvol exploiteren geen vanzelfsprekendheid meer is. Als je geen duidelijke keuzes maakt, kiest de retailer en de consument niet voor dat gebied. Dus ook tijd voor ons om actie te ondernemen.”

Scherp beeld Maar hoe maak je die duidelijke keuzes? De Gucht: ,,De adviseurs van LookFeel Consultancy hebben ons daarbij geholpen. Er is een marktonderzoek uitgevoerd om een scherp beeld te krijgen van het verzorgingsgebied, de doelgroep en het functioneren van het winkelcentrum. Dit heeft een helder rapport opgeleverd waarmee concreet aan de slag kon worden gegaan. ”

Genieten LookFeel Consultancy heeft op basis van het marktonderzoek een voorstel uitgewerkt ten aanzien van doelgroep, merkwaarden en positionering. Er is gekozen om in te zetten op inwoners van Heiloo, Limmen, Akersloot en de Egmonden. De merkwaarden ‘betrokken’, ‘dichtbij’, ‘genieten’, ‘stijlvol’ en ‘veelzijdig’ vormen de basis van de positionering.

Look en feel Op basis van deze positionering is een vernieuwde stijlvolle uitstraling voor ‘t Loo ontworpen. Momenteel wordt het winkelcentrum verbouwd en wordt de nieuwe stijl toegepast. De algehele communicatie en promotie is vanaf eind oktober ook in de nieuw ontwikkelde look en feel.

Aanbod De Gucht: ,,De reacties van de ondernemers zijn overwegend positief. Albert Heijn heeft al besloten om vanaf november op zondag de deuren te openen. Uiteraard zijn er ook enkele kritische geluiden. Waar mogelijk wordt er rekening gehouden met de input. Naast de restyling wordt ook nagedacht over een versterking van het winkelaanbod. Een aanbod dat aansluit bij de wensen van de doelgroep.’’

René Goudt, voorzitter van de winkeliersvereniging: ,,Het vernieuwde winkelcentrum verdient tevreden consumenten die nog vaker en langer ’t Loo bezoeken, die hier genieten en hun geld met een glimlach uitgeven bij de winkeliers. De gemeente Heiloo denkt met ons mee omdat ook zij er van overtuigd is dat een fris en stijlvol winkelcentrum ‘t Loo ten goede komt aan het winkelend publiek.”

René Goudt wil van ‘t Loo weer hét winkelcentrum maken van Heiloo. ,,Door de stappen die nu worden gezet, krijgen wij als ondernemers er vertrouwen in dat meer klanten ons winkelcentrum zullen komen bezoeken.”

De Gucht: ,,De samenwerking met de winkeliers van het winkelcentrum en de gemeente Heiloo is zeer prettig en constructief. De gezamenlijke aanpak gaat absoluut resulteren in het nog beter functioneren van ’t Loo. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens en na de restyling!”

Afbeelding
Eén brok energie op Hallo 2024! Nieuws 9 jan, 16:45
Afbeelding
Hallo 2024! in beeld FOTO'S 9 jan, 14:22
Afbeelding
Dijk en Waard On Stage mooie kans voor lokale bedrijven Nieuws 19 dec 2023, 10:48
Afbeelding
Glanzende carrière bij Alcmaria Schoonmaakbedrijf Nieuws 19 dec 2023, 10:44
Afbeelding
Van watertoren naar een kantoor vol techniek en charme voor CLAFIS Ingenieus Nieuws 19 dec 2023, 10:34
Afbeelding
'Verbeteringen aan de Alkmaarse ringweg zijn nodig om in de toekomst nog van A naar B te kunnen' Nieuws 19 dec 2023, 10:28
Afbeelding
VLIEG Bedrijfsmakelaars: “Mensenkennis is belangrijk in dit vak". Nieuws 19 dec 2023, 10:14
Afbeelding
BlockzApps ontwikkelt nieuw content management systeem. Nieuws 19 dec 2023, 09:58
Afbeelding
Sluit je aan bij de no-nonsense autoverhuurder van Nederland Nieuws 19 dec 2023, 09:56
Afbeelding
Dekkerautogroep: Na sleuteloverdracht direct aan het werk Nieuws 19 dec 2023, 09:44
Afbeelding
Huis van het Werk reflecteert op de opbrengsten van het SLIM-programma Nieuws 19 dec 2023, 09:39
Afbeelding
De zakelijke evenementen van Ondernemend Dijk en Waard Nieuws 19 dec 2023, 09:36
Afbeelding
Geen verrassingen bij Middelbeek Autoverhuur en Autolease Nieuws 19 dec 2023, 09:34

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad

Meest gelezen