Logistiekcentrum Stad Alkmaar staat niet stil

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

En dat is natuurlijk gemeengoed in de transportsector. De ontwikkelingen die het bedrijf dit jaar inzet, zorgen voor een vernieuwde voorsprong. 

2019 is met een vliegende vaart begonnen. Enerzijds trekt de economie gigantisch aan met alle positieve gevolgen van dien, anderzijds staat de transportsector voor een enorme uitdaging. Nederland en de omliggende landen beleven op economisch vlak een hoogconjunctuur, wat resulteert in een veel grotere en veranderende vraag naar te vervoeren volumes, meer inzet van chauffeurs en meer opslagruimte. 
Het waarborgen van kwalitatieve en betrouwbare dienstverlening in een sterk veranderende markt vraagt om aanpassingen. Logistiekcentrum Stad Alkmaar heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, het waarborgen van de continuïteit en de kwaliteit van onze dienstverlening als uw verlengstuk is onze belangrijkste doelstelling. Kostenbeheersing en productiviteitsverbetering staan dan ook voortdurend onder onze aandacht. Investeren in duurzaamheid, bijvoorbeeld in een nòg schoner wagenpark, het aanpakken van het personeelstekort via extra opleidingen, verdergaande digitalisering, het zijn slechts een paar van de maatregelen die wij nemen om onze processen en dienstverlening te optimaliseren. 

Duurzame koploper
Daarnaast zorgt Logistiekcentrum Stad Alkmaar voor een serieuze bijdrage aan de CO²-doelstellingen van de provincie Noord-Holland, de gemeente Alkmaar en van zichzelf. 
Met de  Lean and Green second star award en het groengas certificaat draagt Logistiekcentrum Stad Alkmaar bij aan het verminderen van schade aan de menselijke gezondheid, dier en plant en gaat men proactief om met de stimuleringsdoelstellingen van duurzame ontwikkeling van de provincie Noord Holland.
De trend is dat duurzaam ondernemen en rekening houden met het milieu de standaard worden. Dit zie je terug doordat de overheid bijvoorbeeld met een CO²-prestatieladder werkt bij aanbestedingen. Bedrijven kunnen nu relatief snel en gemakkelijk verduurzamen door hun logistiek en transport bij Logistiekcentrum Stad Alkmaar onder te brengen. 
Logistiekcentrum Stad Alkmaar is uitgegroeid tot een middelgrote vervoerder, met gemiddeld 2.500 zendingen per dag. Deze zendingen worden getransporteerd door heel Nederland en Europa. Iedere werkdag transporteren we goederen naar de volgende Europese landen: België, Denemarken, Duitsland, Ierland, Frankrijk, Griekenland, Groot Brittannië, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Tsjechië, Slowakije, Zweden, Zwitserland, Polen, Estland, Letland en Litouwen. We verzorgen voor u het transport door heel Europa.
Het internationaal transportbedrijf blijft nog steeds een echt familiebedrijf, dat werkt volgens korte communicatielijnen en duidelijke afspraken.
Omdat Stad Alkmaar  geworteld is in deze regio spreken wij altijd uw taal en begrijpen wij exact wat uw wensen zijn zonder dat u daar veel uitleg voor nodig hebt. Als een familiebedrijf snappen wij als geen ander hoe belangrijk de menselijke factor binnen een organisatie is. Mede daarom staan wij dan ook voor ultieme transparantie.

140 jarige historie
Logistiekcentrum Stad Alkmaar is een transportbedrijf dat al 140 jaar bestaat. Gelegen op het industrieterrein Overdie en een begrip in de Nederlandse transportwereld. Veel klanten zijn dan ook al jarenlang partner van Stad Alkmaar. Zaken doen met Logistiekcentrum Stad Alkmaar, betekent zaken doen met betrouwbare vakmensen die u niet alleen kwaliteit garanderen, maar die ook hun steentje bijdragen aan het milieu en de maatschappij. Sámen gaan we voor een duurzame en rendabele toekomst.

Met een symbolische druk op de knop werd op maandag 30 oktober officieel het voorstel van Noord-Holland Noord voor een Regio Deal met het Rijk ingediend.
Regiodeal levert miljoenen op voor Noord-Holland Noord Nieuws 12 feb, 11:00
Hoe houden we de stad bereikbaar? De gemeente vraag inwoners en bedrijven om mee te denken.
Hoe houden we de stad bereikbaar? Nieuws 5 feb, 15:33
Han Kirchhoff (rechts) is de nieuwe voorzitter van de juniorkamer en volgt Lars Cramer op.
Wisseling van de wacht: JCI Alkmaar heeft nieuwe voorzitter Nieuws 1 feb, 14:38
Afbeelding
Eén brok energie op Hallo 2024! Nieuws 9 jan 2024, 16:45
Afbeelding
Hallo 2024! in beeld FOTO'S 9 jan 2024, 14:22
Afbeelding
Dijk en Waard On Stage mooie kans voor lokale bedrijven Nieuws 19 dec 2023, 10:48
Afbeelding
Glanzende carrière bij Alcmaria Schoonmaakbedrijf Nieuws 19 dec 2023, 10:44
Afbeelding
Van watertoren naar een kantoor vol techniek en charme voor CLAFIS Ingenieus Nieuws 19 dec 2023, 10:34
Afbeelding
'Verbeteringen aan de Alkmaarse ringweg zijn nodig om in de toekomst nog van A naar B te kunnen' Nieuws 19 dec 2023, 10:28
Afbeelding
VLIEG Bedrijfsmakelaars: “Mensenkennis is belangrijk in dit vak". Nieuws 19 dec 2023, 10:14
Afbeelding
BlockzApps ontwikkelt nieuw content management systeem. Nieuws 19 dec 2023, 09:58
Afbeelding
Sluit je aan bij de no-nonsense autoverhuurder van Nederland Nieuws 19 dec 2023, 09:56
Afbeelding
Dekkerautogroep: Na sleuteloverdracht direct aan het werk Nieuws 19 dec 2023, 09:44

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad

Meest gelezen