Logo regioalkmaarmagazine.nl
Strak in pakken kleedt het W3dA-team
Strak in pakken kleedt het W3dA-team

Business meets Wieler 3 Daagse

Na de zeer geslaagde Europese Kampioenschappen wielrennen op de weg kijkt Alkmaar Sport alweer uit naar het volgende wielerspektakel: De Wieler 3 daagse Alkmaar op 31 oktober 1 &2 november! Op Business Friday, 1 november a.s. komt het bedrijfsleven en de topsport samen in het Sportpaleis tijdens de Wieler 3 daagse: het gezelligste topsportevenement van Alkmaar!

Er is geen andere sport naast wielrennen waarbij je zo dicht op de actie zit. Langs-zoevende wielrenners op een meter afstand, je kunt als toeschouwer de rijwind voelen. Grote namen uit het (weg)wielrennen lopen tussen de onderdelen langs de tafels om een handje te schudden of om handtekeningen uit te delen.

Ideale setting voor bedrijfsborrel
,,De Wieler 3 daagse is de ideale setting voor de vrijdagmiddagborrel van uw bedrijf. Ook voor netwerkmogelijkheden en relatiemanagement is het evenement zeer geschikt", aldus Suzanne Krul, organisator van de W3dA. ,,Op het middenterrein wordt u voorzien van een hoogwaardig en duurzaam geproduceerde diner bestaande uit lokale producten verzorgd door het team van de Henry's groep. De bediening voorziet u van de gewenste drankjes en aan luxe geen gebrek. Als VIP tijdens de Wieler 3 daagse wordt u op uw wenken bediend en tot in de puntjes verzorgd; dit alles terwijl u kunt genieten van spanning, sensatie en spectaculaire wedstrijden.''

Interesse in een sportieve vrijdagmiddagborrel tijdens de #W3DA? Kijk voor meer informatie op www.w3da.nl, onze social media kanalen of neem contact op met Suzanne Krul via S.Krul@alkmaarsport.nl.

Afbeelding
Meer berichten