Logo regioalkmaarmagazine.nl

Schutterswei Alkmaar naar 'Hotels by Sheetz'

ALKMAAR - Slapen in oude gevangenis Schutterswei. Het kan vanaf april 2020. 'Hotels by Sheetz' wordt de exploitant van het hotel in Alkmaar.

Het hotel krijgt de beschikking over 102 luxe kamers en suites, diverse bar-restaurants, terrassen, diverse ruime vergaderzalen en een expositie-/feestruimte tot 375 gasten. "Met Hotels by Sheetz denken we de ideale partner gevonden te hebben voor de exploitatie van het hotel. Het zijn ervaren hotelspecialisten die zeer betrokken zijn bij hun hotels en vooral aanvoelen welke aandacht dit soort projecten nodig hebben", aldus Jerry Breg van JPG vastgoed, de ontwikkelaar van het project.

Het hotel is niet alleen voor hotelgasten, maar heeft ook een stads- en regiofunctie voor dineren, feesten, bruiloften, bedrijfspresentaties en vergaderingen. De sfeer van dit boetiekhotel krijgt volgens Sheetz een luxe internationale ambiance, maar wel laagdrempelig door gebruik van sfeervolle, warme en 'voel-je-thuis' inrichting. De organisatie van de hotelketen ziet in Alkmaar een veelbelovende nationale- én internationale markt door het historisch centrum van Alkmaar, de prachtige kust, de veelzijdigheid van Noord-Holland, de ligging ten opzichte van Amsterdam en de bereikbaarheid vanuit Schiphol. Sheetz heeft al een een hotel in een gevangenis, want sinds 2018 zijn ze namelijk eigenaar van het huis van bewaring in Almelo. Naar verwachting levert het hotel in Alkmaar 65 nieuwe arbeidsplaatsen op. Een definitieve naam heeft het Alkmaarse hotel nog niet.

Afbeelding
Meer berichten