Cityrun by night zet Heerhugowaard op de sportieve kaart

Algemeen
Deelnemers aan de 10,5 kilometer gaan in het donker van start.
Deelnemers aan de 10,5 kilometer gaan in het donker van start. (Foto: Vincent de Vries)

HEERHUGOWAARD – De Heerhugowaard Cityrun by Night is hét sportieve feest van Heerhugowaard en omstreken en een prachtig visitekaartje voor de Stad van Kansen. De zesde editie van het hardloopevenement, dat vrijdag 10 april op de kalender staat, staat geheel in het teken van Pasen en kent een gloednieuw parcours dwars door het Rosariumpark. Deelnemers lopen vijf en een halve óf tien kilometer. Dat kun je natuurlijk in je eentje doen, maar nóg leuker is om met je collega's een bedrijfsteam te vormen en je van je sportiefste kant te laten zien tijdens de Rodi Businessrun!

"De Heerhugowaard Cityrun biedt bedrijven een fantastisch podium om hun medewerkers in beweging te krijgen", vertelt Matthijs Malipaard namens de organisatie, JCI Heerhugowaard. "Tijdens de run strijden de businessteams om de titel 'Snelste bedrijf van Heerhugowaard en omstreken', reken maar dat dat een extra motivatie is om een goede prestatie neer te zetten!" Na de sportieve inspanning is er voor de teams in de speciaal daarvoor ingerichte businesslounge volop gelegenheid om na te praten en te netwerken met andere bedrijven die een of meerdere teams hebben afgevaardigd om de 'clubkleuren' te verdedigen. Matthijs: "Met hun deelname aan de Rodi Businessrun zijn bedrijven niet alleen goed bezig op het sportieve vlak, maar steunen ze bovendien een lokaal goed doel. Dit jaar gaat de opbrengst van de Heerhugowaard Cityrun by Night namelijk naar Stichting KanZ. Matthijs: "Dit is een lokale organisatie die wij willen helpen met het realiseren van hun droom: het openen van een logeerhuis voor kinderen met een (meervoudige) beperking in Heerhugowaard-Noord. Hoe meer mensen zich inschrijven, hoe beter we Stichting KanZ op weg kunnen helpen."

Aanmelden Rodi Businessrun

Meedoen aan de Rodi Businessrun? Een Businessteam bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf lopers. Uiteraard kunnen bedrijven zich ook meerdere teams inschrijven. Businessrunners krijgen allemaal een eigen startnummer met chip voor de tijdsregistratie, een special edition hardloopshirt van de Cityrun 2020, deelname aan het Businessklassement (de nettotijden van de eerste drie gefinishte lopers per team tellen mee) en mogen exclusief gebruikmaken van de gezamenlijke Businessruimte. Enthousiast geworden? Zet jezelf en je collega's in beweging, meld je aan en mis dit sportieve feestje niet!

De koplopers in de wedstrijd over vijf kilometer.
Een deel van de opbrengst van vorig jaar ging naar Stichting MKC Alkmaar.
Met een symbolische druk op de knop werd op maandag 30 oktober officieel het voorstel van Noord-Holland Noord voor een Regio Deal met het Rijk ingediend.
Regiodeal levert miljoenen op voor Noord-Holland Noord Nieuws 12 feb, 11:00
Hoe houden we de stad bereikbaar? De gemeente vraag inwoners en bedrijven om mee te denken.
Hoe houden we de stad bereikbaar? Nieuws 5 feb, 15:33
Han Kirchhoff (rechts) is de nieuwe voorzitter van de juniorkamer en volgt Lars Cramer op.
Wisseling van de wacht: JCI Alkmaar heeft nieuwe voorzitter Nieuws 1 feb, 14:38
Afbeelding
Eén brok energie op Hallo 2024! Nieuws 9 jan 2024, 16:45
Afbeelding
Hallo 2024! in beeld FOTO'S 9 jan 2024, 14:22
Afbeelding
Dijk en Waard On Stage mooie kans voor lokale bedrijven Nieuws 19 dec 2023, 10:48
Afbeelding
Glanzende carrière bij Alcmaria Schoonmaakbedrijf Nieuws 19 dec 2023, 10:44
Afbeelding
Van watertoren naar een kantoor vol techniek en charme voor CLAFIS Ingenieus Nieuws 19 dec 2023, 10:34
Afbeelding
'Verbeteringen aan de Alkmaarse ringweg zijn nodig om in de toekomst nog van A naar B te kunnen' Nieuws 19 dec 2023, 10:28
Afbeelding
VLIEG Bedrijfsmakelaars: “Mensenkennis is belangrijk in dit vak". Nieuws 19 dec 2023, 10:14
Afbeelding
BlockzApps ontwikkelt nieuw content management systeem. Nieuws 19 dec 2023, 09:58
Afbeelding
Sluit je aan bij de no-nonsense autoverhuurder van Nederland Nieuws 19 dec 2023, 09:56
Afbeelding
Dekkerautogroep: Na sleuteloverdracht direct aan het werk Nieuws 19 dec 2023, 09:44

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad

Meest gelezen