Logo regioalkmaarmagazine.nl
De NHN Business award 2019.
De NHN Business award 2019. (Foto: Keesnan Fotografie)

NHN Business Awards in het teken van COVID-19

REGIO - De finale van de jaarlijkse NHN Business Awards is pas op 26 november, maar de voorbereidingen zijn al een tijdje bezig. Zo is de nieuwe jury in het begin van het jaar gevormd en is op 1 april een startsein gegeven voor het aanmelden en nomineren van bedrijven.

De jury van het afgelopen jaar had een keuze gemaakt voor de Thema Award van dit jaar, de sector Food en Agri. De huidige jury heeft echter samen met de organisator besloten om de Thema Award dit jaar toe te kennen aan een andere categorie, namelijk Familiebedrijven. Met dit thema wordt de groep bedrijven voor de Thema Award flink verbreed. NHN telt namelijk heel veel familiebedrijven. Bovendien is dit een groep, die over het algemeen goed om kan gaan met een crisis. Er wordt (vaak) meer rekening gehouden met financiële reserves en juist in uitdagende tijden wordt er gekeken hoe het roer wellicht omgegooid kan worden of wordt bedrijfsopvolging binnen de familie doorgevoerd. Kortom: Juist familiebedrijven zien kansen in deze periode en voeren deze door.

De organisatie is dus op zoek naar deze familiebedrijven, maar ook in de vaste categorieën: MKB Klein (0-10 fte), MKB Midden (10-50 fte) en Grootbedrijf (50+ fte) zijn we op zoek naar bedrijven, die zich juist staande houden in deze woelige tijd, door innovatie, koersverandering of op andere manieren. De jury zal dit jaar dan ook juist kijken naar de manieren, waarop deze bedrijven omgaan of inspelen op de gevolgen van COVID-19. Heb jij of ken jij een bedrijf, dat we juist dit jaar als inspirerend voorbeeld voor andere ondernemers in de spotlight moeten zetten? Laat het ons dan weten. Dit kan via de knop ‘Nomineer een bedrijf’ op de website, of door een mail te sturen naar info@nederlandse-zaken.nl.

Afbeelding
Meer berichten