Multicopy The Communication Company terug in Alkmaar: de veelzijdigste communicatiepartner voor het mkb

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

Afgelopen januari ontvingen Roland en Sharon Karsten een award, omdat hun vestiging in Heerhugowaard in 2019 de Grootste Groeier van Multicopy The Communication Company was. Dat was niet alleen een mooie opsteker, maar tevens de bevestiging dat ze na tweeëntwintig jaar nog steeds op de goede weg zitten. 

Voor 2020 waren ambitieuze plannen opgesteld om verder door te groeien. Tot de pandemie zijn intrede deed en ervoor zorgde dat de omzet kelderde. Roland en Sharon lieten zich niet uit het veld slaan en pasten hun ambities aan. Wat onveranderd bleef, was het plan om een tweede vestiging te openen in Alkmaar.

Terug van weggeweest
Roland en Sharon bedachten een aangepast concept om hun doel te kunnen realiseren. Zo ontstond het inspiratie-communicatie-centrum voor het mkb. De Telefooncentrale in Alkmaar was – en is – een uitstekende plek voor dit concept. Op 11 september jl. werden de deuren geopend. ,,Multicopy is weer terug van weggeweest in Alkmaar”, legt Roland uit. ,,Twee jaar geleden hebben we de Alkmaarse vestiging overgenomen van de toenmalige eigenaar. Omdat we de locatie niet geschikt vonden en we al een goedlopend bedrijf in Heerhugowaard hadden, hebben we alles daar naar toe gebracht. We werken al veel voor bedrijven en instellingen in Alkmaar, maar we wilden ons graag écht onder de Alkmaarse ondernemers begeven en hen tegelijkertijd meer bieden. Daarom hebben we in De Telefooncentrale een inspiratieruimte geopend. De ruimte is met name bedoeld om onder het genot van een kop verse koffie te sparren over communicatieoplossingen waarmee we bedrijven de grootsheid kunnen geven die zij verdienen. Hoe klein of groot een bedrijf ook is. De mogelijkheden zijn legio en dat laten we hier zien.”

Communicatiepartner voor het mkb
Sharon: ,,Iedereen kent ons misschien van het ontwerpen en produceren van diverse communicatiematerialen, zoals flyers, brochures, posters en direct mailings. Maar we zijn veelzijdiger dan dat en helpen organisaties met zowel hun interne als externe communicatie. Bij een aantal bedrijven zijn we letterlijk het verlengstuk van hun communicatieafdeling of maken we onderdeel uit van hun productielijn. Steeds meer vervullen we de rol van communicatiepartner.”

Rol van betekenis
Roland: ,,Communicatie begint wat ons betreft met luisteren. Tijdens een één-op-één-gesprek gaan we terug naar de kern. Wat is je uitdaging, je doel? Wij maken vervolgens de vertaalslag naar verrassende communicatieoplossingen en passende communicatiematerialen. Veel vaker begint het echter met een eenvoudige productieopdracht. Gaandeweg ervaren organisaties onze toegevoegde waarde en zien ze onze rol van betekenis als communicatiepartner. Het is in die zin een organisch proces.”

Sharon vult aan: ,,Het maakt niet uit met welke oplossingen we iemand uiteindelijk kunnen helpen. Waar het om gaat is dat we onze klanten helpen om zo efficiënt en effectief mogelijk hun doelen te bereiken.” Roland: ,,Multicopy is laagdrempelig en het contact is persoonlijk. Dat wordt ook door onze relaties gewaardeerd. Natuurlijk verloochenen we onze afkomst niet; printmedia blijft in de kern altijd bestaan binnen ons bedrijf. Daar zijn we tenslotte groot mee geworden.’’

Multicopy The Communication Company |
Alkmaar (in De Telefooncentrale)
Koelmalaan 350 (unit 0.04)
1812 PS ALKMAAR

www.multicopy.nl/Multicopy-Alkmaar/
alkmaar@multicopy.nl

Afbeelding
Afbeelding
Met een symbolische druk op de knop werd op maandag 30 oktober officieel het voorstel van Noord-Holland Noord voor een Regio Deal met het Rijk ingediend.
Regiodeal levert miljoenen op voor Noord-Holland Noord Nieuws 12 feb, 11:00
Hoe houden we de stad bereikbaar? De gemeente vraag inwoners en bedrijven om mee te denken.
Hoe houden we de stad bereikbaar? Nieuws 5 feb, 15:33
Han Kirchhoff (rechts) is de nieuwe voorzitter van de juniorkamer en volgt Lars Cramer op.
Wisseling van de wacht: JCI Alkmaar heeft nieuwe voorzitter Nieuws 1 feb, 14:38
Afbeelding
Eén brok energie op Hallo 2024! Nieuws 9 jan 2024, 16:45
Afbeelding
Hallo 2024! in beeld FOTO'S 9 jan 2024, 14:22
Afbeelding
Dijk en Waard On Stage mooie kans voor lokale bedrijven Nieuws 19 dec 2023, 10:48
Afbeelding
Glanzende carrière bij Alcmaria Schoonmaakbedrijf Nieuws 19 dec 2023, 10:44
Afbeelding
Van watertoren naar een kantoor vol techniek en charme voor CLAFIS Ingenieus Nieuws 19 dec 2023, 10:34
Afbeelding
'Verbeteringen aan de Alkmaarse ringweg zijn nodig om in de toekomst nog van A naar B te kunnen' Nieuws 19 dec 2023, 10:28
Afbeelding
VLIEG Bedrijfsmakelaars: “Mensenkennis is belangrijk in dit vak". Nieuws 19 dec 2023, 10:14
Afbeelding
BlockzApps ontwikkelt nieuw content management systeem. Nieuws 19 dec 2023, 09:58
Afbeelding
Sluit je aan bij de no-nonsense autoverhuurder van Nederland Nieuws 19 dec 2023, 09:56
Afbeelding
Dekkerautogroep: Na sleuteloverdracht direct aan het werk Nieuws 19 dec 2023, 09:44

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad

Meest gelezen