‘Bewegen en ontspannen doe je bij Victorie Plaza’

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

Juist in deze tijd is het belangrijk op een veilige manier te sporten om je weerbaarheid en vitaliteit een boost te geven. Bij Victorie Plaza Sport & Wellness hebben we daarom deze zomer onze fitness helemaal vernieuwd en ruimer ingericht, met meer afstand tussen de apparaten en trainingsplekken. 

Naast deze vernieuwing hebben wij ook een eigen concept ontwikkeld genaamd eFitness. Nadat we vorig jaar met eGym een effectieve en efficiënte circuittraining voor kracht hebben geïntroduceerd, voegen we daar nu ook cardio en flexibiliteitstraining in circuitvorm aan toe. Door de individuele kracht- en cardiotests train je altijd op je eigen niveau. Specifieke trainingsprogramma’s helpen je jouw doelstelling sneller te bereiken. Je trainingsresultaten en algehele voortgang zie je direct terug in de nieuwe app.

eFle-xx apparaten
Een geheel nieuw onderdeel van onze eFitness zijn onze eFle-xx apparaten. Binnen dit trainingssegment worden principes uit de yoga en medische sporttherapie op een vernieuwende manier gecombineerd. De meerderheid van ons brengt de dag door in veelal dezelfde houdingen. De 4 eFle-xx apparaten bieden de mogelijkheid om diverse spiergroepen weer op de juiste lengte te brengen. Net als bij onze eGym train je optimaal en op jouw niveau, omdat de apparaten op jouw lichaam worden ingesteld en bij elke training dat automatisch weer doen. Onze ervaring is dat je met eFLe-xx heel snel resultaat voelt en ziet.

Immunity Boost
Door eFle-xx te combineren met de 4 nieuwe eGym apparaten kun je beginnen met een Core Reset programma. Hiermee verleng je je spieren, ontwikkel je een betere houding en werk je aan je kracht. Met het programma Immunity Boost train je gericht op het verbeteren van je weerstand. Andere programma’s helpen je bij het afvallen, bij je spier opbouw of je snelheid en kracht te verbeteren. Connected Cardio is vergelijkbaar met eGym, maar is volledig gericht op cardiotraining, je fitheid en uithoudingsvermogen. Ook hierbij krijg je een individueel trainingsprogramma aangeboden gebaseerd op jouw behoeftes en de resultaten van je persoonlijk cardiotest op de fiets of loopband.

Je eigen app
Door de verschillende elementen van eGym, eFle-xx en Connected Cardio te combineren stel jij een geheel persoonlijk eFitness trainingsprogramma samen. Een programma gericht op jouw behoeften, wensen en niveau van fitheid, waarvan jij je resultaten volgt in je app. Onze instructeurs staan klaar om je hierbij deskundig advies en een persoonlijke begeleiding te geven.

Yoga
Behoefte aan ontspanning en een moment voor jezelf in deze rare tijden? Laat je gedachten los en luister naar je lichaam. Yoga is de perfecte combinatie van beweging en ontspanning. Welke vorm past het beste bij jou? Kom het een keer uitproberen! Bij Victorie Plaza bieden we verschillende yogavormen aan. Van de meer klassieke vormen zoals Hatha yoga en Pilates tot de nieuwere vormen zoals Aerial yoga en yoga Nidra. In de bovenzaal van ons yogacentrum geven we Hot yoga, verwarmde Yin- en Hathalessen. Ons team van ervaren en enthousiaste docenten ontvangt je graag.

U kunt altijd langskomen of contact met ons opnemen.

Victorie Plaza
Terborchlaan 311
1816 MH Alkmaar
072-5111390


www.victorieplaza.nl
info@victorieplaza.nl

Met een symbolische druk op de knop werd op maandag 30 oktober officieel het voorstel van Noord-Holland Noord voor een Regio Deal met het Rijk ingediend.
Regiodeal levert miljoenen op voor Noord-Holland Noord Nieuws 12 feb, 11:00
Hoe houden we de stad bereikbaar? De gemeente vraag inwoners en bedrijven om mee te denken.
Hoe houden we de stad bereikbaar? Nieuws 5 feb, 15:33
Han Kirchhoff (rechts) is de nieuwe voorzitter van de juniorkamer en volgt Lars Cramer op.
Wisseling van de wacht: JCI Alkmaar heeft nieuwe voorzitter Nieuws 1 feb, 14:38
Afbeelding
Eén brok energie op Hallo 2024! Nieuws 9 jan 2024, 16:45
Afbeelding
Hallo 2024! in beeld FOTO'S 9 jan 2024, 14:22
Afbeelding
Dijk en Waard On Stage mooie kans voor lokale bedrijven Nieuws 19 dec 2023, 10:48
Afbeelding
Glanzende carrière bij Alcmaria Schoonmaakbedrijf Nieuws 19 dec 2023, 10:44
Afbeelding
Van watertoren naar een kantoor vol techniek en charme voor CLAFIS Ingenieus Nieuws 19 dec 2023, 10:34
Afbeelding
'Verbeteringen aan de Alkmaarse ringweg zijn nodig om in de toekomst nog van A naar B te kunnen' Nieuws 19 dec 2023, 10:28
Afbeelding
VLIEG Bedrijfsmakelaars: “Mensenkennis is belangrijk in dit vak". Nieuws 19 dec 2023, 10:14
Afbeelding
BlockzApps ontwikkelt nieuw content management systeem. Nieuws 19 dec 2023, 09:58
Afbeelding
Sluit je aan bij de no-nonsense autoverhuurder van Nederland Nieuws 19 dec 2023, 09:56
Afbeelding
Dekkerautogroep: Na sleuteloverdracht direct aan het werk Nieuws 19 dec 2023, 09:44

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad

Meest gelezen