Het sporten van de toekomst is al mogelijk bij Victorie Plaza

Algemeen
Job Jacobs en manager Peter Bolt: "We kunnen de binnensportwereld nu werkelijk alles aanbieden."
Job Jacobs en manager Peter Bolt: "We kunnen de binnensportwereld nu werkelijk alles aanbieden." (Foto: Vincent de Vries )

Victorie Plaza Sport & Wellness heeft de coronatijd gebruikt om vooruit te kijken. Met de uitbreiding van de eGYM naar complete eFitness maakt het sportcentrum de leuze ‘het sporten van de toekomst’ meer dan waar. Dit, gekoppeld aan de opgestarte samenwerking met Tree11, vormt een mooie start om vanaf september leden die tijdens corona even zijn uitgestapt, maar ook nieuwe leden, te enthousiasmeren voor het unieke karakter van het centrum. Een groot aanbod, top of the bill in apparaten, en vooral ook persoonlijke aandacht. Het familiegevoel krijgen de sporters er vanzelf bij. “We kunnen nu in de binnensportwereld werkelijk alles aanbieden, het complete totaalplaatje leveren.”

“eFitness betekent efficiënter en effectiever trainen en meer bereiken in minder tijd”, legt Job Jacobs, marketingmanager bij Victorie Plaza uit. De eGym is dan ook uitgebreid met Smart Cardio apparaten en vier eFle-xx apparaten, samenvallend in een digitaal trainingsconcept. “Deze apparaten stellen zich automatisch af op de persoon. Ze meten hoogte, gewicht en lichaamshouding. De meest effectieve manier om fit te worden. Ze herkennen de persoon aan het polsbandje, stellen zich in en vertellen je wat je moet doen.”

eFitness betekent efficiënter en effectiever trainen en meer bereiken in minder tijd

Uniek

De eGym heeft twaalf verschillende krachtapparaten gericht op specifieke spiergroepen om nog effectiever te kunnen trainen. “Aan de 4 eFle-xx apparaten kun je werken aan je flexibiliteit en langere spieren. Deze zijn voortgekomen uit de yogahoek. Ze verminderen de kans op blessures en zorgen dat je spieren langer worden. Ze zijn daarom ook een goede oplossing voor als je heel veel zit thuis, of een verkeerde houding hebt. Deze apparaten helpen je de houding te herstellen en terug te brengen in een gezonde stand. Ze zijn ook uniek in de omgeving.”

Immunity Boost

Wil je nog meer kracht en betere weerstand? Dan kun je terecht bij het nieuwe kracht- en weerstands trainingsprogramma Immunity Boost. En je resultaten en vooruitgang vind je direct terug in je persoonlijke Victorie Plaza app. “Die app is onderdeel van onze customer intimacy, de persoonlijke aandacht die we geven. De app houdt bij wat onze leden hebben gedaan. Wanneer we zien dat ze bijvoorbeeld op vakantie zijn geweest informeren we bij terugkomst of er wellicht behoefte is aan een nieuw schema. Elk nieuw lid hier spreekt met een trainer om een eigen trainingsschema op te stellen. Is er een specifiek doel, of gewoon algemeen lekker trainen? Alles wordt persoonlijk afgestemd. In de Personal health check ruimte vindt bij nieuwe leden de 0-meting plaats. Vetpercentage, spiermassa etc. Dan kun je effectief trainen. En er is natuurlijk altijd iemand op de vloer aanwezig voor vragen en begeleiding.”

Luchtfiltersysteem

Het aanbod van Victorie Plaza is zeer breed. Daarnaast is alles ruim geplaatst zodat er voldoende afstand kan worden gehouden volgens de coronaregels. Hierom is er ook, naast het bestaande ventilatiesysteem, een speciaal luchtfiltersysteem aangelegd. “Mensen moeten veilig kunnen sporten en zich op hun gemak voelen.”

Tree11

Een mooie aanvulling in Victorie Plaza vormt de samenwerking met Tree11. Dit bedrijf verzorgt binnen de locatie van Victorie meer functionele en personal trainingen, kickboksen en fysiotherapie. In de samenwerking met Victorie Plaza vult het deze laatste perfect aan. In de sfeervolle eigen ruimte, inclusief buitenruimte, kunnen de sporters terecht die wat meer persoonlijke aandacht willen en een personal trainingstraject, alleen of in kleine groepen.

Elkaar versterken

Voor de organisatie Tree11 was de samenwerking met Victorie Plaza een weloverwogen keuze. “Voor ons staat voorop dat het netjes en hygiënisch moet zijn, dat hebben we hier”, vertelt oprichter Arjan Baron. “We hebben hier zelf een perfecte, relaxte ruimte, handdoeken voor de sporters liggen klaar, we hebben de kickbokszakken aan een rail hangen, dus daar hoeven ze hier niet mee te slepen, een goede vloer. En daarbuiten, in de sportschool, zijn alle overige faciliteiten die van belang zijn en waar onze sporters ook gebruik van kunnen maken, zoals de hardloopband. We liggen in het verlengde van elkaar, en versterken elkaar.”

De trainers kennen bijna iedereen, het is één grote familie

Meer dan fitness

Niet alleen voor fitness kan men terecht bij Victorie Plaza. Er worden bijvoorbeeld verschillende vormen van yoga gegeven, waaronder Hot Yoga, Aerial Yoga en nu ook zwangerschapsyoga in het aparte yogacentrum. Ook is er een ruime tennishal met drie banen die gehuurd worden door particulieren en tennisscholen. Deze hal is recentelijk vernieuwd, met onder andere led-verlichting en betere ventilatie, Er is tevens een eigen fysiopraktijk in het pand, gerund door Tree11, er zijn zonnebanken aanwezig, een infrarood sauna, en voor wie wil is er voedingsadvies.

Eén grote familie

En natuurlijk kan men na het trainen terecht in het gezellige, onlangs vernieuwde horecagedeelte voor een gezond hapje en drankje. Job: “Het samenkomen tijdens en na het sporten, gezellig drankje erna, dat hebben veel mensen toch wel gemist de afgelopen tijd. Of je nu zelfstandig traint of meedoet aan een groepsles. De trainers kennen bijna iedereen. Het is één grote familie. We nodigen dan ook iedereen uit om dit alles eens zelf te komen ervaren.”

Victorie Plaza Wellness & Sport

Terborchlaan 311

1816 MH Alkmaar

T. 072 5111390

www.victorieplaza.nl

info@victorieplaza.nl

Met een symbolische druk op de knop werd op maandag 30 oktober officieel het voorstel van Noord-Holland Noord voor een Regio Deal met het Rijk ingediend.
Regiodeal levert miljoenen op voor Noord-Holland Noord Nieuws 12 feb, 11:00
Hoe houden we de stad bereikbaar? De gemeente vraag inwoners en bedrijven om mee te denken.
Hoe houden we de stad bereikbaar? Nieuws 5 feb, 15:33
Han Kirchhoff (rechts) is de nieuwe voorzitter van de juniorkamer en volgt Lars Cramer op.
Wisseling van de wacht: JCI Alkmaar heeft nieuwe voorzitter Nieuws 1 feb, 14:38
Afbeelding
Eén brok energie op Hallo 2024! Nieuws 9 jan 2024, 16:45
Afbeelding
Hallo 2024! in beeld FOTO'S 9 jan 2024, 14:22
Afbeelding
Dijk en Waard On Stage mooie kans voor lokale bedrijven Nieuws 19 dec 2023, 10:48
Afbeelding
Glanzende carrière bij Alcmaria Schoonmaakbedrijf Nieuws 19 dec 2023, 10:44
Afbeelding
Van watertoren naar een kantoor vol techniek en charme voor CLAFIS Ingenieus Nieuws 19 dec 2023, 10:34
Afbeelding
'Verbeteringen aan de Alkmaarse ringweg zijn nodig om in de toekomst nog van A naar B te kunnen' Nieuws 19 dec 2023, 10:28
Afbeelding
VLIEG Bedrijfsmakelaars: “Mensenkennis is belangrijk in dit vak". Nieuws 19 dec 2023, 10:14
Afbeelding
BlockzApps ontwikkelt nieuw content management systeem. Nieuws 19 dec 2023, 09:58
Afbeelding
Sluit je aan bij de no-nonsense autoverhuurder van Nederland Nieuws 19 dec 2023, 09:56
Afbeelding
Dekkerautogroep: Na sleuteloverdracht direct aan het werk Nieuws 19 dec 2023, 09:44

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad

Meest gelezen