Een vitale kerst voor uw medewerkers

Algemeen
Een sportieve giftcard met kerst zet mensen in beweging.
Een sportieve giftcard met kerst zet mensen in beweging. (Foto: aangeleverd)

Een vitale kerst? Ja! Bij kerst en kerstpakketten denkt menigeen al snel aan oliebollen, bubbels, pakketten met wijn, de aloude ragout of het kerstbrood. Veel Nederlanders hebben na al het thuiswerken echter behoefte aan een gezonde en gebalanceerde leefstijl waarin bewegen, mindfulness en gezonde voeding een belangrijke rol innemen. Alkmaar Sport speelt hierop in met Boost Your Vitality. Dit sportieve kerstkado kan niet alleen worden ingezet als blijk van waardering voor de flexibele inzet, maar ook om de medewerkers én uw organisatie een vitale boost te geven.

Al jarenlang is het een traditie dat medewerkers aan het eind van het jaar een kerstpakket ontvangen. Een bedankje voor de inzet van het afgelopen jaar. En die inzet was de afgelopen periode een bijzondere. Menig medewerker heeft flexibiliteit en aanpassingsvermogen getoond door veel thuis te werken en veel thuis te blijven. U kent vast ook de bekende coronakilo’s, de muren die op je afkomen en het online overleg.

Geef uw organisatie een vitale boost met een sportief kerstkado

“Met de Boost Your Vitality giftcard kunt u uw medewerkers op een unieke manier bedanken voor deze bijzondere inzet. Én hen, zowel fysiek als mentaal, weer in beweging brengen,” vertelt Suzanne Krul, accountmanager B2B van Alkmaar Sport, enthousiast. De Boost Your Vitality giftcard, een sportieve kadobon, nodigt ontvangers uit om in beweging te komen, alleen of samen. Op het moment dat het de medewerker uitkomt. Deze giftcard sluit naadloos aan bij de vele goede voornemens die tijdens de jaarwisseling worden gemaakt én laat uw organisatie weer bruisen. “Een vitale medewerker is niet alleen creatiever maar zit ook letterlijk beter in zijn of haar vel en beleeft meer werkplezier. Kortom, het is tijd om de vitaliteit een boost te geven!” vervolgt Suzanne haar verhaal.

In beweging komen

Suzanne vertelt: “Met de giftcard geven medewerkers hun gezondheid een extra boost door de computer af te sluiten en in beweging te komen. Zij kunnen kennismaken met nieuwe en ook oer-Hollandse sporten. Je kunt deze activiteiten alléén uitproberen of lekker samen met een collega op een moment dat het je schikt.” 

Tekst loopt door onder afbeelding


(Foto: aangeleverd)

Medewerkers kiezen zelf

Medewerkers zijn vrij om te kiezen wanneer en waaraan zij het tegoed op de giftcard besteden. Alkmaar Sport zorgt voor een steeds wisselend en vooral gevarieerd beweegprogramma zowel binnen als buiten. Voor de winter is er bijvoorbeeld keuze uit traditionele sporten als schaatsen of banenzwemmen en aquafitness. Daarnaast kan je denken aan crossfit, outdoor lessen voor de actieve 50 plusser, floatfit op een aquabase of de ouderwetse gymles waarbij onder andere apenkooien voor volwassenen op de agenda staat. In de zomermaanden wordt het aanbod afgewisseld met activiteiten als open water zwemmen in het Geestmerambacht, suppen in de grachten van Alkmaar of slacklinen in het Outdoorpark. 

Met deze giftcard probeert Alkmaar Sport alle inwoners van de regio Alkmaar in beweging te brengen. Suzanne: “We signaleren dat zowel de werkgever als de werknemer het nu nog belangrijker vindt om fit en gezond te blijven, ook tijdens werktijd. Vandaar dat we naast het in beweging brengen van mensen ook graag advies geven op het gebied van gezonde voeding, mindfulness en gezondheid op de werkvloer.” 

Tekst loopt door onder afbeelding


(Foto: aangeleverd)

Activiteit op maat

Samen sporten met het team of zelfs het hele bedrijf en de dag afsluiten met een gezellig stamppottenbuffet, barbecue of borrel is als pakket op maat ook mogelijk. “We komen graag met u in gesprek om de opties te bespreken. Daarnaast staat er regelmatig een ouder-kind activiteit in het Outdoorpark op het programma om wat quality time met je kinderen door te brengen,” besluit Suzanne.

Meer informatie

De Boost Your Vitality Gift Card is te koop vanaf 2 medewerkers met een minimum tegoed van € 25,00 per persoon. Op verzoek zijn op maat gemaakte ontwerpen of een sportieve kick-off tijdens de introductie van de kaarten mogelijk. De kaarten zijn vrij te besteden in de webshop van Alkmaar Sport en hebben een geldigheidsduur van een jaar. Meer informatie is te vinden op de website van Alkmaar Sport, www.alkmaarsport.nl/giftcard of te verkrijgen via Suzanne Krul, s.krul@alkmaarsport.nl. 

Tip: 

Organiseer uw kerst- of nieuwjaarsborrel in De Meent. Combineer de introductie van uw giftcard bijvoorbeeld met een presentatie in een van de vergaderzalen of introduceer de kaart middels een sportieve en ludieke curlingclinic voor uw team.

Afbeelding
Met een symbolische druk op de knop werd op maandag 30 oktober officieel het voorstel van Noord-Holland Noord voor een Regio Deal met het Rijk ingediend.
Regiodeal levert miljoenen op voor Noord-Holland Noord Nieuws 12 feb, 11:00
Hoe houden we de stad bereikbaar? De gemeente vraag inwoners en bedrijven om mee te denken.
Hoe houden we de stad bereikbaar? Nieuws 5 feb, 15:33
Han Kirchhoff (rechts) is de nieuwe voorzitter van de juniorkamer en volgt Lars Cramer op.
Wisseling van de wacht: JCI Alkmaar heeft nieuwe voorzitter Nieuws 1 feb, 14:38
Afbeelding
Eén brok energie op Hallo 2024! Nieuws 9 jan 2024, 16:45
Afbeelding
Hallo 2024! in beeld FOTO'S 9 jan 2024, 14:22
Afbeelding
Dijk en Waard On Stage mooie kans voor lokale bedrijven Nieuws 19 dec 2023, 10:48
Afbeelding
Glanzende carrière bij Alcmaria Schoonmaakbedrijf Nieuws 19 dec 2023, 10:44
Afbeelding
Van watertoren naar een kantoor vol techniek en charme voor CLAFIS Ingenieus Nieuws 19 dec 2023, 10:34
Afbeelding
'Verbeteringen aan de Alkmaarse ringweg zijn nodig om in de toekomst nog van A naar B te kunnen' Nieuws 19 dec 2023, 10:28
Afbeelding
VLIEG Bedrijfsmakelaars: “Mensenkennis is belangrijk in dit vak". Nieuws 19 dec 2023, 10:14
Afbeelding
BlockzApps ontwikkelt nieuw content management systeem. Nieuws 19 dec 2023, 09:58
Afbeelding
Sluit je aan bij de no-nonsense autoverhuurder van Nederland Nieuws 19 dec 2023, 09:56
Afbeelding
Dekkerautogroep: Na sleuteloverdracht direct aan het werk Nieuws 19 dec 2023, 09:44

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad

Meest gelezen