Voorwoord RAM: “Creatieve geesten en een nieuwe look”

Algemeen
Afbeelding

Plaatsmaken voor verse krachten. Een wisseling van de wacht. Zo omschreef Maarten Schiphorst - in het laatste voorwoord dat hij voor Regio Alkmaar Magazine op papier zette - de overdracht van het spreekwoordelijke stokje aan zijn opvolger. En die heeft inmiddels plaatsgevonden: vanaf nu mag ik de editorials (en een deel van de artikelen in het magazine) schrijven. Een eervolle taak.

Aangenaam! Ik ben Robin Pusch, Alkmaarse in hart en nieren en sinds januari 2021 ondernemer. Tekstschrijver en marketeer, om precies te zijn. Wat er allemaal al op mijn pad is gekomen in ruim een jaar ondernemerschap, is moeilijk samen te vatten in een paar alinea’s. Maar wat is het een fantastische ‘wereld’ om in terecht te komen.

Zeker in Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk; het barst hier van de inspirerende ondernemers. Uiteraard ontmoet ik er steeds meer - en het ene verhaal is nog specialer dan het andere. Luisteren naar wat ondernemers drijft, is en blijft fascinerend. Zo sprak ik voor deze editie met de eigenaren/directeuren van Schuurman Groep, Bregman Bedrijfsmakelaardij, RAADHUIS creative agency en Stedelijk Museum Alkmaar. Wát een rijkdom aan creatieve geesten hebben we in onze regio.

Verder lees je in deze editie van Regio Alkmaar Magazine onder andere een interview met bestuursleden van de gefuseerde bedrijfsverenigingen Heerhugowaard en Langedijk en alles over www.ontdekdijkenwaard.nl, de nieuwe website over wat er in Dijk en Waard te doen is (en volop kansen voor ondernemers biedt).

Na twee roerige jaren waarin de pandemie een groot deel van het dagelijks leven regisseerde, keren we terug naar het ‘normale’ leven. We zijn begonnen aan een jaar waarin bedrijven in alle sectoren (hopelijk) weer kunnen ondernemen zonder rekening te houden met maatregelen. Ook ontmoeten we elkaar weer vaker in het openbaar, wat ongetwijfeld voor schitterende samenwerkingen zorgt.  

En dan nog even dit. Het is je vast niet ontgaan: Regio Alkmaar Magazine heeft een nieuwe look. Strakker, frisser, rustiger. De voltallige redactie en het commerciële team van Rodi Media hoopt dat het in de smaak valt. 

Namens iedereen die aan dit nummer heeft meegewerkt wens ik alle ondernemers een inspirerend, succesvol en gezond jaar toe. Veel leesplezier!  

ROBIN PUSCH

Met een symbolische druk op de knop werd op maandag 30 oktober officieel het voorstel van Noord-Holland Noord voor een Regio Deal met het Rijk ingediend.
Regiodeal levert miljoenen op voor Noord-Holland Noord Nieuws 12 feb, 11:00
Hoe houden we de stad bereikbaar? De gemeente vraag inwoners en bedrijven om mee te denken.
Hoe houden we de stad bereikbaar? Nieuws 5 feb, 15:33
Han Kirchhoff (rechts) is de nieuwe voorzitter van de juniorkamer en volgt Lars Cramer op.
Wisseling van de wacht: JCI Alkmaar heeft nieuwe voorzitter Nieuws 1 feb, 14:38
Afbeelding
Eén brok energie op Hallo 2024! Nieuws 9 jan 2024, 16:45
Afbeelding
Hallo 2024! in beeld FOTO'S 9 jan 2024, 14:22
Afbeelding
Dijk en Waard On Stage mooie kans voor lokale bedrijven Nieuws 19 dec 2023, 10:48
Afbeelding
Glanzende carrière bij Alcmaria Schoonmaakbedrijf Nieuws 19 dec 2023, 10:44
Afbeelding
Van watertoren naar een kantoor vol techniek en charme voor CLAFIS Ingenieus Nieuws 19 dec 2023, 10:34
Afbeelding
'Verbeteringen aan de Alkmaarse ringweg zijn nodig om in de toekomst nog van A naar B te kunnen' Nieuws 19 dec 2023, 10:28
Afbeelding
VLIEG Bedrijfsmakelaars: “Mensenkennis is belangrijk in dit vak". Nieuws 19 dec 2023, 10:14
Afbeelding
BlockzApps ontwikkelt nieuw content management systeem. Nieuws 19 dec 2023, 09:58
Afbeelding
Sluit je aan bij de no-nonsense autoverhuurder van Nederland Nieuws 19 dec 2023, 09:56
Afbeelding
Dekkerautogroep: Na sleuteloverdracht direct aan het werk Nieuws 19 dec 2023, 09:44

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad

Meest gelezen