Afbeelding
(Foto: )

André Renses: ‘Tanken voor 2,50 per liter... we zijn toch niet koekoek?’

Algemeen

Binnenkort onthult André Renses naast zijn bedrijf met elektrische auto’s de vernieuwde brandstore van CirQulus. In de brandstore kan je zelf ervaren hoe je opgewekte energie kunt gebruiken voor een auto, fiets of step. André spreekt over de toenemende vraag naar elektrische auto’s, zijn idealen en de opening van de brandstore. 

Elektrisch autorijden wordt steeds populairder. André: “Enerzijds omdat meer modellen komen die betaalbaar zijn en de gemiddelde actieradius steeds hoger wordt. Anderzijds dwingt de oorlog met Rusland ons om beter na te denken over ons verbruik, zowel thuis als onderweg. Want tanken voor 2,50 per liter.. we zijn toch niet koekoek? ”

CirQulus
“Met ons autobedrijf zijn wij al enige tijd bezig om mensen kennis te laten maken met elektrisch autorijden. Deze tak integreren we binnenkort verder met CirQulus. In de nieuwe brandstore ervaar je hoe energie opwekken werkt, welke producten en toepassingen beschikbaar zijn, hoe je deze producten in je leven integreert en hoe je dit financieel kan aanpakken.”

Energie besparen is niet alleen een plicht aan de wereld, het is ook erg leuk
“Met het motto ‘opwekken, laden en rijden’ willen wij mensen laten ervaren dat energie besparen niet alleen een plicht is aan de wereld om ons heen, maar ook erg leuk is. Hoe gaaf is het dat de energie uit zonnepanelen op jouw dak of veranda zorgen voor de verwarming van je huis of een volle accu van je auto of fiets? En gelukkig wordt het ook steeds betaalbaarder, ook de elektrische auto. Mijn tip aan iedereen is om gewoon te starten met oriënteren en een plan voor jezelf te maken. Het is onze plicht om met zijn allen te zorgen dat we zuiniger zijn op de wereld om ons heen.”

Wat is wat jou betreft de volgende stap?
“De volgende stap is dat we de opgewekte stroom in een eigen losstaande accu opslaan en dat je dit gedurende de dag voor alle activiteiten in en om huis gebruikt. Dit komt er snel aan.”

“Ik ben er trots op dat we al vele mensen hebben mogen helpen met hun beslissing om eigen opgewekte energie te gebruiken voor hun mobiliteitsbehoefte. Met het vernieuwde productaanbod, een team met ongelofelijk veel productkennis en de drive om de wereld te verbeteren, geloof ik dat we komende jaren ons steentje kunnen bijdragen om duurzaam met energie om te gaan.”

De nieuwe brandstore van CirQulus is sinds 26 maart officieel geopend. Kom en bekijk de nieuwste veranda’s met zonnepanelen, rij een rondje op een elektrische scooter of laat je voorlichten over wat verduurzamen voor jou financieel betekent. Meer informatie vind je op www.cirqulus.nl. 

Tekst: Allard Jansen
Fotografie: Aangeleverd

Afbeelding
Veertig jaar makelaar en nog lang niet klaar Algemeen 3 jun, 14:58
Afbeelding
Alkmaar klaar voor Kaeskoppenstad Algemeen 2 jun, 09:15
Afbeelding
Foodtrucks veroveren Ringersplein Algemeen 1 jun, 11:53
Afbeelding
OVNH’s Beste Ondernemingen van Noord-Holland 2022: dit zijn ze! Algemeen 30 mei, 09:48
Afbeelding
Victory Circle of Music levert 10.000 euro op Algemeen 25 mei, 09:29
Afbeelding
Winkelcentrum De Hoef een van de meest toekomstbestendige winkelgebieden Algemeen 24 mei, 10:04
Afbeelding
Volop reuring in Alkmaar: Kom naar Shopping Night en Pride Uit 23 mei, 10:26
Afbeelding
Boodschappen doen zonder plastic? Ga mee met een Zero Waste Wandeltour! Algemeen 20 mei, 10:13
Afbeelding
Voetjes van de vloer met Swinging Night Alkmaar Algemeen 19 mei, 10:29
Afbeelding
Noord-Hollands beste ondernemingen kiezen: eervol en pittig Algemeen 17 mei, 19:20
Afbeelding
Gerenoveerd Biermuseum De Boom opent deuren Algemeen 16 mei, 10:21
Afbeelding
Rodi Media partner van Alkmaar Culinair Plaza Algemeen 13 mei, 08:57
Afbeelding
World Living Statue Festival naar centrum Alkmaar Algemeen 10 mei, 10:27
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief