André Renses: ‘Tanken voor 2,50 per liter... we zijn toch niet koekoek?’

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

Binnenkort onthult André Renses naast zijn bedrijf met elektrische auto’s de vernieuwde brandstore van CirQulus. In de brandstore kan je zelf ervaren hoe je opgewekte energie kunt gebruiken voor een auto, fiets of step. André spreekt over de toenemende vraag naar elektrische auto’s, zijn idealen en de opening van de brandstore. 

Elektrisch autorijden wordt steeds populairder. André: “Enerzijds omdat meer modellen komen die betaalbaar zijn en de gemiddelde actieradius steeds hoger wordt. Anderzijds dwingt de oorlog met Rusland ons om beter na te denken over ons verbruik, zowel thuis als onderweg. Want tanken voor 2,50 per liter.. we zijn toch niet koekoek? ”

CirQulus
“Met ons autobedrijf zijn wij al enige tijd bezig om mensen kennis te laten maken met elektrisch autorijden. Deze tak integreren we binnenkort verder met CirQulus. In de nieuwe brandstore ervaar je hoe energie opwekken werkt, welke producten en toepassingen beschikbaar zijn, hoe je deze producten in je leven integreert en hoe je dit financieel kan aanpakken.”

Energie besparen is niet alleen een plicht aan de wereld, het is ook erg leuk
“Met het motto ‘opwekken, laden en rijden’ willen wij mensen laten ervaren dat energie besparen niet alleen een plicht is aan de wereld om ons heen, maar ook erg leuk is. Hoe gaaf is het dat de energie uit zonnepanelen op jouw dak of veranda zorgen voor de verwarming van je huis of een volle accu van je auto of fiets? En gelukkig wordt het ook steeds betaalbaarder, ook de elektrische auto. Mijn tip aan iedereen is om gewoon te starten met oriënteren en een plan voor jezelf te maken. Het is onze plicht om met zijn allen te zorgen dat we zuiniger zijn op de wereld om ons heen.”

Wat is wat jou betreft de volgende stap?
“De volgende stap is dat we de opgewekte stroom in een eigen losstaande accu opslaan en dat je dit gedurende de dag voor alle activiteiten in en om huis gebruikt. Dit komt er snel aan.”

“Ik ben er trots op dat we al vele mensen hebben mogen helpen met hun beslissing om eigen opgewekte energie te gebruiken voor hun mobiliteitsbehoefte. Met het vernieuwde productaanbod, een team met ongelofelijk veel productkennis en de drive om de wereld te verbeteren, geloof ik dat we komende jaren ons steentje kunnen bijdragen om duurzaam met energie om te gaan.”

De nieuwe brandstore van CirQulus is sinds 26 maart officieel geopend. Kom en bekijk de nieuwste veranda’s met zonnepanelen, rij een rondje op een elektrische scooter of laat je voorlichten over wat verduurzamen voor jou financieel betekent. Meer informatie vind je op www.cirqulus.nl. 

Tekst: Allard Jansen
Fotografie: Aangeleverd

Met een symbolische druk op de knop werd op maandag 30 oktober officieel het voorstel van Noord-Holland Noord voor een Regio Deal met het Rijk ingediend.
Regiodeal levert miljoenen op voor Noord-Holland Noord Nieuws 12 feb, 11:00
Hoe houden we de stad bereikbaar? De gemeente vraag inwoners en bedrijven om mee te denken.
Hoe houden we de stad bereikbaar? Nieuws 5 feb, 15:33
Han Kirchhoff (rechts) is de nieuwe voorzitter van de juniorkamer en volgt Lars Cramer op.
Wisseling van de wacht: JCI Alkmaar heeft nieuwe voorzitter Nieuws 1 feb, 14:38
Afbeelding
Eén brok energie op Hallo 2024! Nieuws 9 jan 2024, 16:45
Afbeelding
Hallo 2024! in beeld FOTO'S 9 jan 2024, 14:22
Afbeelding
Dijk en Waard On Stage mooie kans voor lokale bedrijven Nieuws 19 dec 2023, 10:48
Afbeelding
Glanzende carrière bij Alcmaria Schoonmaakbedrijf Nieuws 19 dec 2023, 10:44
Afbeelding
Van watertoren naar een kantoor vol techniek en charme voor CLAFIS Ingenieus Nieuws 19 dec 2023, 10:34
Afbeelding
'Verbeteringen aan de Alkmaarse ringweg zijn nodig om in de toekomst nog van A naar B te kunnen' Nieuws 19 dec 2023, 10:28
Afbeelding
VLIEG Bedrijfsmakelaars: “Mensenkennis is belangrijk in dit vak". Nieuws 19 dec 2023, 10:14
Afbeelding
BlockzApps ontwikkelt nieuw content management systeem. Nieuws 19 dec 2023, 09:58
Afbeelding
Sluit je aan bij de no-nonsense autoverhuurder van Nederland Nieuws 19 dec 2023, 09:56
Afbeelding
Dekkerautogroep: Na sleuteloverdracht direct aan het werk Nieuws 19 dec 2023, 09:44

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad

Meest gelezen