Niet alleen Zwart-Wit bij Stringer Chiropractie

Algemeen
Afbeelding

Stringer Chiropractie is een praktijk met een simpel uitgangspunt: het gaat om mensen optimaal te laten functioneren en dat zo te houden. Joop Stringer: “Ik stimuleer het aangeboren, zelf-genezend vermogen van het lichaam door blokkades in de wervelkolom op te sporen en op te heffen.” 

4x Stress
Er zijn stressoren op vier niveaus: biochemisch, fysiek, emotioneel en technologisch. Die laatste bestaat uit het werken achter computers, elektromagnetische straling en het constante checken van onze mobieltjes. “We leven een sedentair leven; we zitten veel achter bureaus en de meeste machines zijn tegenwoordig ook computergestuurd. Dat levert veel spanning op in het lichaam. Het zou gezond zijn als iedereen per uur een kwartiertje kon staan en bewegen.” Gezondheid is één van meest waardevolle bezittingen van mensen.

Levenswijze
Chiropractie is een levenswijze: “Ik adviseer iedereen om zich minimaal één keer per maand te laten controleren. “ De chiropractor doet dat voor de mensen in zijn praktijk met een even eenvoudige als uitzonderlijke methode. Die heet “de weg naar herstel”. Het herstel verloopt in fases. Van duidelijke symptomen in de acute fase, via de stabiliserende fase, naar optimaal functioneren in de preventiefase. “En in die laatste bevinden de meeste mensen zich in mijn praktijk”.

Vele soorten grijs
Als WIT gezond zijn is, is ZWART de dood en met daartussen veel variaties aan grijs. “Chiropractie is voor mij een benadering van gezondheid waarbij je elke dag een stukje wit toe kunt voegen aan je leven, in plaats van te wachten tot het bijna helemaal zwart is en dan pas in te grijpen.” Dit noemt men ook wel Salutogenese, een begrip dat de socioloog Aaron Antonovsky (1923 – 1994) heeft voorgesteld. Daarbij gaat het om een benadering van de mens, die zich richt op factoren die gezondheid en welbevinden stimuleren in plaats van de factoren die ziekte veroorzaken en die in het middelpunt van de pathogenese staan.

Missie
De chiropractor met de uniek aanpak heeft een missie: Het creëren van een gezonde, gelukkige wereld door zoveel mogelijk mannen, vrouwen en kinderen te helpen om een optimale gezondheid te bereiken door middel van het leveren van kwalitatieve, welzijn-gebaseerde chiropractie. Eén persoon, één correctie per keer. Door juiste voorlichting te geven, een positieve invloed op gezondheid mogelijk te maken voor iedereen. Telkens meer naar wit dan naar zwart.

Maak ook een afspraak voor een gratis Nek-Rug-Check om te zien hoe jouw zenuwstelsel functioneert. Om te zien hoe wit of zwart jouw grijs is!

Stringer Chiropractie
De Meent, Terborchlaan 301, 1816 MH Alkmaar
Vlietsend 11a, 1561AA Krommenie

T: 085-8770165
E: info@StringerChiropractie.nl
I: www.StringerChiropractie.nl

Met een symbolische druk op de knop werd op maandag 30 oktober officieel het voorstel van Noord-Holland Noord voor een Regio Deal met het Rijk ingediend.
Regiodeal levert miljoenen op voor Noord-Holland Noord Nieuws 12 feb, 11:00
Hoe houden we de stad bereikbaar? De gemeente vraag inwoners en bedrijven om mee te denken.
Hoe houden we de stad bereikbaar? Nieuws 5 feb, 15:33
Han Kirchhoff (rechts) is de nieuwe voorzitter van de juniorkamer en volgt Lars Cramer op.
Wisseling van de wacht: JCI Alkmaar heeft nieuwe voorzitter Nieuws 1 feb, 14:38
Afbeelding
Eén brok energie op Hallo 2024! Nieuws 9 jan 2024, 16:45
Afbeelding
Hallo 2024! in beeld FOTO'S 9 jan 2024, 14:22
Afbeelding
Dijk en Waard On Stage mooie kans voor lokale bedrijven Nieuws 19 dec 2023, 10:48
Afbeelding
Glanzende carrière bij Alcmaria Schoonmaakbedrijf Nieuws 19 dec 2023, 10:44
Afbeelding
Van watertoren naar een kantoor vol techniek en charme voor CLAFIS Ingenieus Nieuws 19 dec 2023, 10:34
Afbeelding
'Verbeteringen aan de Alkmaarse ringweg zijn nodig om in de toekomst nog van A naar B te kunnen' Nieuws 19 dec 2023, 10:28
Afbeelding
VLIEG Bedrijfsmakelaars: “Mensenkennis is belangrijk in dit vak". Nieuws 19 dec 2023, 10:14
Afbeelding
BlockzApps ontwikkelt nieuw content management systeem. Nieuws 19 dec 2023, 09:58
Afbeelding
Sluit je aan bij de no-nonsense autoverhuurder van Nederland Nieuws 19 dec 2023, 09:56
Afbeelding
Dekkerautogroep: Na sleuteloverdracht direct aan het werk Nieuws 19 dec 2023, 09:44

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad

Meest gelezen