Niet alleen Zwart-Wit bij Stringer Chiropractie

Algemeen
Afbeelding

Stringer Chiropractie is een praktijk met een simpel uitgangspunt: het gaat om mensen optimaal te laten functioneren en dat zo te houden. Joop Stringer: “Ik stimuleer het aangeboren, zelf-genezend vermogen van het lichaam door blokkades in de wervelkolom op te sporen en op te heffen.” 

4x Stress
Er zijn stressoren op vier niveaus: biochemisch, fysiek, emotioneel en technologisch. Die laatste bestaat uit het werken achter computers, elektromagnetische straling en het constante checken van onze mobieltjes. “We leven een sedentair leven; we zitten veel achter bureaus en de meeste machines zijn tegenwoordig ook computergestuurd. Dat levert veel spanning op in het lichaam. Het zou gezond zijn als iedereen per uur een kwartiertje kon staan en bewegen.” Gezondheid is één van meest waardevolle bezittingen van mensen.

Levenswijze
Chiropractie is een levenswijze: “Ik adviseer iedereen om zich minimaal één keer per maand te laten controleren. “ De chiropractor doet dat voor de mensen in zijn praktijk met een even eenvoudige als uitzonderlijke methode. Die heet “de weg naar herstel”. Het herstel verloopt in fases. Van duidelijke symptomen in de acute fase, via de stabiliserende fase, naar optimaal functioneren in de preventiefase. “En in die laatste bevinden de meeste mensen zich in mijn praktijk”.

Vele soorten grijs
Als WIT gezond zijn is, is ZWART de dood en met daartussen veel variaties aan grijs. “Chiropractie is voor mij een benadering van gezondheid waarbij je elke dag een stukje wit toe kunt voegen aan je leven, in plaats van te wachten tot het bijna helemaal zwart is en dan pas in te grijpen.” Dit noemt men ook wel Salutogenese, een begrip dat de socioloog Aaron Antonovsky (1923 – 1994) heeft voorgesteld. Daarbij gaat het om een benadering van de mens, die zich richt op factoren die gezondheid en welbevinden stimuleren in plaats van de factoren die ziekte veroorzaken en die in het middelpunt van de pathogenese staan.

Missie
De chiropractor met de uniek aanpak heeft een missie: Het creëren van een gezonde, gelukkige wereld door zoveel mogelijk mannen, vrouwen en kinderen te helpen om een optimale gezondheid te bereiken door middel van het leveren van kwalitatieve, welzijn-gebaseerde chiropractie. Eén persoon, één correctie per keer. Door juiste voorlichting te geven, een positieve invloed op gezondheid mogelijk te maken voor iedereen. Telkens meer naar wit dan naar zwart.

Maak ook een afspraak voor een gratis Nek-Rug-Check om te zien hoe jouw zenuwstelsel functioneert. Om te zien hoe wit of zwart jouw grijs is!

Stringer Chiropractie
De Meent, Terborchlaan 301, 1816 MH Alkmaar
Vlietsend 11a, 1561AA Krommenie

T: 085-8770165
E: info@StringerChiropractie.nl
I: www.StringerChiropractie.nl

Afbeelding
Coalitie én college Alkmaar gevallen Politiek 14 mrt., 13:28
Afbeelding
Lezing architect Sjoerd Soeters Uit 14 mrt., 13:28
Afbeelding
Stadswandeling 'Vrouwen van Alkmaar' Cultuur 10 mrt., 13:51
Afbeelding
Innovatie versterken in de regio Noord-Holland Noord Algemeen 9 mrt., 12:29
Afbeelding
BAS stapt uit Alkmaarse coalitie: 'Geen tweede Ter Apel in Alkmaar' Politiek 7 mrt., 12:56
Afbeelding
Verkiezingsdebat Provinciale Staten Algemeen 3 mrt., 09:25
Afbeelding
Minibossen tegen fietsenchaos op station Nieuws 3 mrt., 09:09
Afbeelding
Vini Amici: wijnfestival in de Grote Kerk Uit 3 mrt., 09:08
Afbeelding
Hallo2023!: Proosten en verbinding zoeken Algemeen 9 jan., 20:10
Afbeelding
Vrouwenvoetbal terug bij AZ Algemeen 30 dec. 2022, 11:19
Afbeelding
Nieuwe archieven Tweede Wereldoorlog openbaar Algemeen 29 dec. 2022, 11:42
Afbeelding
Halte Werk en WNK in 2023 verder als Zaffier Algemeen 28 dec. 2022, 10:36
Afbeelding
Gemeente betreurt vertrek ZARA, voorzitter Bolwerk niet verbaasd Algemeen 23 dec. 2022, 12:14