Bart Matthaei,Niels Ackermans en Roderik Oudejans klinken op de de nieuwe samenwerking.
Bart Matthaei,Niels Ackermans en Roderik Oudejans klinken op de de nieuwe samenwerking. (Foto: Ed van de Pol)

Rodi Media partner van Alkmaar Culinair Plaza

Algemeen

ALKMAAR - Rodi Media heeft zich voor de komende twee edities weer als mediapartner verbonden aan Alkmaars bekendste culinaire evenement: RSM Alkmaar Culinair Plaza (ACP). Dit jaar vindt ACP plaats op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 september in de Alkmaarder Hout. 

“Lokale evenementen als Culinair Plaza horen thuis in onze kranten en digitale kanalen”, zegt Niels Ackermans, directeur uitgeverij Rodi Media. “We zijn ontzettend blij dat de evenementenkalender weer bomvol staat en Culinair Plaza is weer een prachtig feest. Met onze online en offline kanalen hebben we een enorm bereik om dit fantastische evenement te promoten.” 

Bart Matthaei - samen met Roderik Oudejans verantwoordelijk voor de communicatie en marketing van ACP - is verheugd op de samenwerking die tot en met 2023 is vastgelegd. “Daar zijn we ontzettend blij mee, want ons evenement kan bestaan door sponsors en bezoekers. Rodi Media helpt onze zichtbaarheid te vergroten en zo het evenement te promoten. Hierdoor kunnen wij weer nieuwe sponsors en bezoekers aan ons binden. Die hebben we nodig om onze doelen te verwezenlijken: zoveel mogelijk geld inzamelen voor lokale goede doelen. Op dit moment zitten we volop in de voorbereidingen, maar we zijn goed op schema. De deelnemers liggen vast en dat is een mooie mix geworden tussen vertrouwde namen en interessante nieuwkomers. Ook het entertainmentprogramma is zo goed als rond. Binnenkort wordt hier meer bekend over. We hebben er zin in! Na twee jaar stilstand bulkt iedereen van de energie om er weer een prachtig culinair feest van te maken!” 

Houd de website, Facebookpagina en nieuwsbrief van Rodi Alkmaar in de gaten om op de hoogte te blijven of kijk op www.alkmaarculinairplaza.nl.

Afbeelding
Rabobank draagt als nieuwste lid van Circular Plastics Alliance bij aan de transitie naar een duurzame wereld Algemeen 17 nov, 11:31
Afbeelding
Gala-avond Ondernemend Regio Alkmaar in beeld fotoverslag 17 nov, 09:26
Afbeelding
Tropenmuseum vraagt hulp publiek met taggen fotocollectie Indonesië Algemeen 16 nov, 10:26
Afbeelding
Burg Group wint ‘Waaghals’ tijdens ORA gala-avond Fotoverslag 14 nov, 22:29
Afbeelding
Praat mee over betere bereikbaarheid van de N242 Algemeen 11 nov, 11:38
Afbeelding
Frederiek en Twan over het beroep van archivaris: ‘Er gaat een hele nieuwe wereld open met digitaal archiveren’ Algemeen 10 nov, 09:58
Afbeelding
Ondersteuning voor bedrijven die circulair ondernemen Algemeen 9 nov, 09:42
Afbeelding
Seinen op groen voor haven Boekelermeer Algemeen 8 nov, 08:14
Afbeelding
Alkmaar Light Festival in beeld Algemeen 7 nov, 08:07
Afbeelding
Benefietlunch en -concert voor Oekraïne Algemeen 4 nov, 11:52
Afbeelding
Waaggebouw en Ringers in de spotlights tijdens Alkmaar Light Festival Algemeen 2 nov, 11:35
Afbeelding
Structurele krapte vraagt om andere aanpak arbeidsmarkt Algemeen 1 nov, 11:41
Afbeelding
Eerste beelden Het Grote Raam Algemeen 28 okt, 17:00
Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief