Welke laadoplossing past bij jou? - Renses E-mobility adviseert

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

Net zoals bij de aanschaf van een elektrische auto is het uitzoeken van een laadoplossing erg belangrijk. Voor iedereen is de situatie verschillend en heeft zo zijn eigen wensen. Zorg er dus voor dat je je goed laat adviseren.

Wie zijn wij?
Rechargeable is onderdeel van Renses E-mobility. Wij hebben jarenlang ervaring met de verkoop van elektrische voertuigen en passende laadoplossingen. Rechargeable heeft de laatste jaren honderden laadoplossingen gerealiseerd; van grote laadpleinen bij bedrijven tot laadunits aan huis bij particulieren. Merkonafhankelijk voorzien wij de klant van een gedegen advies en installatie.

Verschillende laadoplossingen
Er zijn verschillende oplossingen voor het opladen van je elektrische auto. Ga je voor thuis laden of laden op het werk? Wat voor laadpas heb je nodig? Hoe lang duurt het laden en hoe veel stroom verbruik ik? Het zijn zaken waar je graag wat hulp en informatie bij wilt krijgen. Laat je adviseren en maak daarna een afgewogen keuze.

Elektrische auto gekocht?
Voor het uitzoeken van een elektrische auto neem je uitgebreid de tijd. De laadoplossing verdiend minstens net zoveel aandacht. Vaak is er bij de koop van een auto maar één type laadoplossing beschikbaar bij de dealer en dient de installatie ook zelf verzorgd te worden. Past deze laadoplossing wel bij jouw situatie? En is het niet prettiger als je volledig ontzorgt wordt? Rechargeable is hiervoor de juiste partij. Onze ervaren installateurs zorgen voor een zorgeloze installatie.

Gebruik je opgewekte stroom om te laden
Veel huishoudens en bedrijven zijn in het bezit van zonnepanelen. Wist je dat deze opgewekte stroom ook beschikbaar kan worden gemaakt om direct een elektrische auto mee op te laden? De meeste laadoplossingen kunnen dit niet. Rechargeable biedt hier de juiste laadoplossingen voor.

Particulier
Als particulier wil je niet gebonden zijn aan een maandelijks abonnement om thuis te kunnen laden. Rechargeable begrijpt dit maar al te goed en heeft verschillende opties in het assortiment zodat je thuis de volledige controle hebt over wanneer en hoe vol je je auto gaat opladen. Veel laadoplossingen hebben een app voor op je mobiele telefoon, dus instellen waar en wanneer je maar wilt. Zo kun je bijvoorbeeld alleen gaan laden als de zon schijnt en je direct alle voordeel pakt van je eigen opgewekte energie van de zonnepanelen.

Zakelijk
Als zakelijke klant ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in automatische verrekening via de zaak/werkgever, ook hier hebben wij de juiste oplossingen voor. Tevens zijn er subsidieregelingen die erg interessant zijn voor zakelijke gebruikers, we denken hier graag over mee en leveren een advies. Wij hebben hier ruime ervaring in en er is altijd een oplossing!

Kunnen we ook iets voor jou betekenen? Bezoek rechargeable.nl en bekijk ons aanbod.

Met een symbolische druk op de knop werd op maandag 30 oktober officieel het voorstel van Noord-Holland Noord voor een Regio Deal met het Rijk ingediend.
Regiodeal levert miljoenen op voor Noord-Holland Noord Nieuws 12 feb, 11:00
Hoe houden we de stad bereikbaar? De gemeente vraag inwoners en bedrijven om mee te denken.
Hoe houden we de stad bereikbaar? Nieuws 5 feb, 15:33
Han Kirchhoff (rechts) is de nieuwe voorzitter van de juniorkamer en volgt Lars Cramer op.
Wisseling van de wacht: JCI Alkmaar heeft nieuwe voorzitter Nieuws 1 feb, 14:38
Afbeelding
Eén brok energie op Hallo 2024! Nieuws 9 jan 2024, 16:45
Afbeelding
Hallo 2024! in beeld FOTO'S 9 jan 2024, 14:22
Afbeelding
Dijk en Waard On Stage mooie kans voor lokale bedrijven Nieuws 19 dec 2023, 10:48
Afbeelding
Glanzende carrière bij Alcmaria Schoonmaakbedrijf Nieuws 19 dec 2023, 10:44
Afbeelding
Van watertoren naar een kantoor vol techniek en charme voor CLAFIS Ingenieus Nieuws 19 dec 2023, 10:34
Afbeelding
'Verbeteringen aan de Alkmaarse ringweg zijn nodig om in de toekomst nog van A naar B te kunnen' Nieuws 19 dec 2023, 10:28
Afbeelding
VLIEG Bedrijfsmakelaars: “Mensenkennis is belangrijk in dit vak". Nieuws 19 dec 2023, 10:14
Afbeelding
BlockzApps ontwikkelt nieuw content management systeem. Nieuws 19 dec 2023, 09:58
Afbeelding
Sluit je aan bij de no-nonsense autoverhuurder van Nederland Nieuws 19 dec 2023, 09:56
Afbeelding
Dekkerautogroep: Na sleuteloverdracht direct aan het werk Nieuws 19 dec 2023, 09:44

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad

Meest gelezen