Hallo2023! Vijftien jaar nieuwjaarsrecepties: maandag 9 januari is het weer zover

Algemeen
Organisatoren en bestuurders Willem de Haas (TdH strategy+creation), Jan Kramer (AOL), Rob Niele (ORA+OA), Patricia Surendonk (BKHHW) en Cornelis de Geus (BKL) heten je graag welkom op Hallo2023!
Organisatoren en bestuurders Willem de Haas (TdH strategy+creation), Jan Kramer (AOL), Rob Niele (ORA+OA), Patricia Surendonk (BKHHW) en Cornelis de Geus (BKL) heten je graag welkom op Hallo2023!

Na twee jaar is dé nieuwjaarsreceptie van de regio Alkmaar terug van weggeweest. Op maandag 9 januari 2023 verwelkomen we tijdens Hallo2023! het nieuwe jaar, samen met honderden ondernemers en directie- en bestuursleden van bedrijven en overheden in de regio. Hallo2023! vindt plaats in de Georg Kessler Lounge in het AZ-stadion.  

Ondernemers schudden elkaar de hand, delen de beste wensen uit aan oude bekenden én nieuwe relaties en maken samen plannen voor de toekomst. Er staan sprekers op het programma en je bent welkom om onder het genot van een hapje en een drankje naar hartenlust te netwerken.

Sterker nog, leden van ondernemersverenigingen (binnen de gemeenten Alkmaar en Dijk & Waard) mogen Hallo2023! kosteloos bijwonen. Ben je lid? Geef je online op en ontvang een gratis entreekaart. Ben je geen lid maar heb je - terecht! - interesse? Dan kost een toegangsbewijs € 25,-. Aanmelden kan via www.hallo2023.nl.

Vooruit denken op het ‘moment van de waarheid’ 

Willem de Haas van TdH strategy+creation organiseert Hallo2023! in opdracht van Ondernemend Regio Alkmaar. Dit doet hij samen met Rob Niele, voorzitter van Ondernemend Alkmaar, die in de organisatie van Hallo2023! alle bedrijfskringen in de regio vertegenwoordigt. “Met behulp van de bedrijfsverenigingen, partners en sponsors kunnen we Hallo2023! realiseren,” vertelt Willem. “Zij helpen ons om het evenement te organiseren en in ruil krijgen ze zichtbaarheid op locatie en in alle uitingen over Hallo2023!. Sommige partners en sponsoren bemannen meeting points tijdens het evenement. Zij zijn goed herkenbaar en verwelkomen je om een praatje te komen maken.”

Rob Niele legt uit waarom Hallo2023! een belangrijke bijeenkomst is. “De nieuwjaarsreceptie brengt overheid en ondernemers samen die een visie voor de komende jaren formuleren, waarop zij hun besluiten baseren. Daar moet je bij zijn, zeker als je van invloed wilt zijn in de toekomst. Ondernemers die vooruit denken, nemen afstand van concurrenten. Een crisis is in onze ogen geen calamiteit of noodsituatie, maar een beslissend keerpunt - een ‘moment van de waarheid’, waarop je keuzes moet maken. Dat moment is nu gekomen en samen bepalen we hoe de regio Alkmaar er in 2025 en 2030 voor staat.” 

Fusie bedrijfskringen BKHHW, BKL en AOL 

Tijdens Hallo2023! is ook de aanstaande fusie tussen BKHHW (Bedrijfskring Heerhugowaard), BKL (Bedrijfskring Langedijk) en AOL (Algemene Ondernemersvereniging Langedijk) een feit. Patricia Surendonk is straks de voorzitter van de samengesmolten organisatie; Ondernemend Dijk en Waard. “Deze fusie maakt ons als ondernemers sterker. We willen met de overheid bouwen aan een samenwerking waarin alle aspecten die belangrijk zijn voor een goed ondernemersklimaat besproken worden. Daarnaast faciliteren we de verbinding tussen leden en bieden we kansen om elkaar te leren kennen, van elkaar te leren en samen zaken te doen. Op Hallo2023! tref je iedereen die zakelijk actief is in de wijde omgeving. Het is the place to be om contacten te leggen, bestaande zakenrelaties een boost te geven en voortvarend van start te gaan in het nieuwe jaar,” stelt Patricia.  

Programma Hallo2023!

Tijdens Hallo2023! delen burgemeesters en bestuurders hun visie, beleid en aandachtspunten voor het komende jaar - hiervoor kun je je aanmelden als je je inschrijft. “We doen dit in de Kees Kist Lounge voorafgaand aan Hallo2023! - zodat iedereen die geïnteresseerd is, het goed kan volgen. Mensen die alleen willen netwerken in de Georg Kessler Lounge, kunnen daar hun gang gaan,” aldus Willem.  

Als je graag in contact komt met een specifiek persoon, heeft Hallo2023! ook daar iets op bedacht. “Je kunt een speeddate aanvragen tijdens je inschrijving. Diegene krijgt hier bericht van en kan de uitnodiging accepteren. Dankzij het speed-daten ontstaan er elk jaar interessante zakelijke contacten.” 

De sfeer zit er tijdens elke editie van Hallo! goed in. “Bij binnenkomst voel je het al. Er is heel veel energie en enthousiasme. Mensen hebben zin in een nieuw jaar en dat merk je. Het gonst van de creatieve en innovatieve ideeën.”

In feite is het een grote reünie, stelt Willem. “Je komt bekenden tegen die je tijden niet gesproken hebt en treft mensen die je altijd al eens had willen spreken. Er is geen verplicht programma, dus het is lekker laagdrempelig. We hebben ontzettend veel zin om Hallo! weer te organiseren na twee jaar afwezigheid en kunnen niet wachten om iedereen te zien. Tot 9 januari!” 

Met een symbolische druk op de knop werd op maandag 30 oktober officieel het voorstel van Noord-Holland Noord voor een Regio Deal met het Rijk ingediend.
Regiodeal levert miljoenen op voor Noord-Holland Noord Nieuws 12 feb, 11:00
Hoe houden we de stad bereikbaar? De gemeente vraag inwoners en bedrijven om mee te denken.
Hoe houden we de stad bereikbaar? Nieuws 5 feb, 15:33
Han Kirchhoff (rechts) is de nieuwe voorzitter van de juniorkamer en volgt Lars Cramer op.
Wisseling van de wacht: JCI Alkmaar heeft nieuwe voorzitter Nieuws 1 feb, 14:38
Afbeelding
Eén brok energie op Hallo 2024! Nieuws 9 jan 2024, 16:45
Afbeelding
Hallo 2024! in beeld FOTO'S 9 jan 2024, 14:22
Afbeelding
Dijk en Waard On Stage mooie kans voor lokale bedrijven Nieuws 19 dec 2023, 10:48
Afbeelding
Glanzende carrière bij Alcmaria Schoonmaakbedrijf Nieuws 19 dec 2023, 10:44
Afbeelding
Van watertoren naar een kantoor vol techniek en charme voor CLAFIS Ingenieus Nieuws 19 dec 2023, 10:34
Afbeelding
'Verbeteringen aan de Alkmaarse ringweg zijn nodig om in de toekomst nog van A naar B te kunnen' Nieuws 19 dec 2023, 10:28
Afbeelding
VLIEG Bedrijfsmakelaars: “Mensenkennis is belangrijk in dit vak". Nieuws 19 dec 2023, 10:14
Afbeelding
BlockzApps ontwikkelt nieuw content management systeem. Nieuws 19 dec 2023, 09:58
Afbeelding
Sluit je aan bij de no-nonsense autoverhuurder van Nederland Nieuws 19 dec 2023, 09:56
Afbeelding
Dekkerautogroep: Na sleuteloverdracht direct aan het werk Nieuws 19 dec 2023, 09:44

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad

Meest gelezen