Vliegende start voor ‘nieuwe’ bedrijfsvereniging: Ondernemend Dijk en Waard lanceert app

Algemeen
Norbert Reijngoud
Norbert Reijngoud (Foto: Lieke den Dulk voor Fotografie DoorNorbert)

Op 1 januari 2023 is het zover. Dan gaan de drie ondernemersverenigingen uit Heerhugowaard en Langedijk samen verder als Ondernemend Dijk en Waard. De nieuwe vereniging trapt sterk af, met de lancering van een splinternieuwe ledenapp. Dankzij de app kunnen leden elkaar makkelijker vinden. 

Tekst: Judith Munster

Na de fusie van de gemeenten Heerhugowaard en Langedijk is op 1 januari 2023 ook de samensmelting van de drie ‘Waardse en Dijkse’ ondernemersverenigingen een feit. Op die datum wordt er officieel een punt gezet achter de Bedrijfskringen Heerhugowaard en Langedijk en de Algemene Ondernemersvereniging Langedijk (AOL). Niet lang daarna zal de regio een nieuwe ondernemersvereniging rijk zijn: Ondernemend Dijk en Waard.

Krachtige kick-off

“Achter de schermen wordt door het bestuur en de commissies al jaren samengewerkt om de fusie tot een succes te maken”, vertelt Norbert Reijngoud, communicatieman van de nieuwe vereniging. Met de lancering van de fonkelnieuwe ledenapp zorgt het communicatie-team meteen voor een krachtige kick-off. “We vonden dat we naast de website een efficiënt instrument nodig hadden om de leden met elkaar in contact te brengen. De website is perfect voor potentiële leden en andere geïnteresseerden om zich te oriënteren en te informeren. Maar voor de onderlinge connectie tussen leden werkte de website onvoldoende.”

Met de app heb je altijd ruim 400 leden in je broekzak

Norbert Reijngoud, communicatieman van Ondernemend Dijk en Waard

400+ leden in je broekzak

Dankzij de app kunnen leden elkaar wel makkelijk vinden. Reijngoud: “’Met de app heb je altijd 400+ leden in je broekzak’, zeggen we gekscherend. Maar het is natuurlijk wel zo, met de app heb je altijd ruim vierhonderd ondernemers uit je regio bij de hand. Ondernemers waarmee je kunt sparren, samenwerken, kennis uitwisselen… superhandig! Daarnaast heeft de app nog veel meer features. Het laatste nieuws, een overzichtelijke agenda, info en reminders over bijeenkomsten, foto’s van de events en meer.”

Leden faciliteren

“Als bedrijfsvereniging vinden we het belangrijk dat leden elkaar opzoeken en gebruik maken van elkaars expertise. Er zijn zoveel mooie en bijzondere bedrijven in de regio, sommigen zijn actief in de hele wereld. We kunnen zoveel van elkaar leren. Daarom organiseren we als vereniging ook vele evenementen. Met de app erbij wordt het nóg makkelijker om elkaar te vinden. Stel dat je een partij zoekt voor je social media strategie, of je hebt advies nodig over het verduurzamen van je bedrijf, of je wilt kennis uitwisselen met ondernemers uit dezelfde branche? Met de app leg je binnen de kortste keren contact. Wij zeggen maar zo: alleen kom je ver, maar samen kom je verder.”

Downloaden

Vanaf 1 januari 2023 is de “Ondernemend Dijk en Waard-app” te downloaden via de Appstore en Google Marketplace. Reijngoud: “Daarna is het een kwestie van inloggen en voilà, de kennis van ruim 400 collega-bedrijven staat tot je beschikking.”

Ook lid worden van Ondernemend Dijk en Waard?

Als lid ben je als één van de eersten op de hoogte van alle ontwikkelingen in de regio. Daarnaast kun je - via toffe events en de ledenapp - eenvoudig kennis maken én kennis uitwisselen met meer dan vierhonderd collega-ondernemers. Ga nu nog naar www.bkhhw.nl en meld je aan.

Hoe houden we de stad bereikbaar? De gemeente vraag inwoners en bedrijven om mee te denken.
Hoe houden we de stad bereikbaar? Nieuws 5 feb, 15:33
Han Kirchhoff (rechts) is de nieuwe voorzitter van de juniorkamer en volgt Lars Cramer op.
Wisseling van de wacht: JCI Alkmaar heeft nieuwe voorzitter Nieuws 1 feb, 14:38
Afbeelding
Eén brok energie op Hallo 2024! Nieuws 9 jan 2024, 16:45
Afbeelding
Hallo 2024! in beeld FOTO'S 9 jan 2024, 14:22
Afbeelding
Dijk en Waard On Stage mooie kans voor lokale bedrijven Nieuws 19 dec 2023, 10:48
Afbeelding
Glanzende carrière bij Alcmaria Schoonmaakbedrijf Nieuws 19 dec 2023, 10:44
Afbeelding
Van watertoren naar een kantoor vol techniek en charme voor CLAFIS Ingenieus Nieuws 19 dec 2023, 10:34
Afbeelding
'Verbeteringen aan de Alkmaarse ringweg zijn nodig om in de toekomst nog van A naar B te kunnen' Nieuws 19 dec 2023, 10:28
Afbeelding
VLIEG Bedrijfsmakelaars: “Mensenkennis is belangrijk in dit vak". Nieuws 19 dec 2023, 10:14
Afbeelding
BlockzApps ontwikkelt nieuw content management systeem. Nieuws 19 dec 2023, 09:58
Afbeelding
Sluit je aan bij de no-nonsense autoverhuurder van Nederland Nieuws 19 dec 2023, 09:56
Afbeelding
Dekkerautogroep: Na sleuteloverdracht direct aan het werk Nieuws 19 dec 2023, 09:44
Afbeelding
Huis van het Werk reflecteert op de opbrengsten van het SLIM-programma Nieuws 19 dec 2023, 09:39

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad

Meest gelezen