Norbert Reijngoud
Norbert Reijngoud (Foto: Lieke den Dulk voor Fotografie DoorNorbert)

Vliegende start voor ‘nieuwe’ bedrijfsvereniging: Ondernemend Dijk en Waard lanceert app

Algemeen

Op 1 januari 2023 is het zover. Dan gaan de drie ondernemersverenigingen uit Heerhugowaard en Langedijk samen verder als Ondernemend Dijk en Waard. De nieuwe vereniging trapt sterk af, met de lancering van een splinternieuwe ledenapp. Dankzij de app kunnen leden elkaar makkelijker vinden. 

Tekst: Judith Munster

Na de fusie van de gemeenten Heerhugowaard en Langedijk is op 1 januari 2023 ook de samensmelting van de drie ‘Waardse en Dijkse’ ondernemersverenigingen een feit. Op die datum wordt er officieel een punt gezet achter de Bedrijfskringen Heerhugowaard en Langedijk en de Algemene Ondernemersvereniging Langedijk (AOL). Niet lang daarna zal de regio een nieuwe ondernemersvereniging rijk zijn: Ondernemend Dijk en Waard.

Krachtige kick-off

“Achter de schermen wordt door het bestuur en de commissies al jaren samengewerkt om de fusie tot een succes te maken”, vertelt Norbert Reijngoud, communicatieman van de nieuwe vereniging. Met de lancering van de fonkelnieuwe ledenapp zorgt het communicatie-team meteen voor een krachtige kick-off. “We vonden dat we naast de website een efficiënt instrument nodig hadden om de leden met elkaar in contact te brengen. De website is perfect voor potentiële leden en andere geïnteresseerden om zich te oriënteren en te informeren. Maar voor de onderlinge connectie tussen leden werkte de website onvoldoende.”

Met de app heb je altijd ruim 400 leden in je broekzak

Norbert Reijngoud, communicatieman van Ondernemend Dijk en Waard

400+ leden in je broekzak

Dankzij de app kunnen leden elkaar wel makkelijk vinden. Reijngoud: “’Met de app heb je altijd 400+ leden in je broekzak’, zeggen we gekscherend. Maar het is natuurlijk wel zo, met de app heb je altijd ruim vierhonderd ondernemers uit je regio bij de hand. Ondernemers waarmee je kunt sparren, samenwerken, kennis uitwisselen… superhandig! Daarnaast heeft de app nog veel meer features. Het laatste nieuws, een overzichtelijke agenda, info en reminders over bijeenkomsten, foto’s van de events en meer.”

Leden faciliteren

“Als bedrijfsvereniging vinden we het belangrijk dat leden elkaar opzoeken en gebruik maken van elkaars expertise. Er zijn zoveel mooie en bijzondere bedrijven in de regio, sommigen zijn actief in de hele wereld. We kunnen zoveel van elkaar leren. Daarom organiseren we als vereniging ook vele evenementen. Met de app erbij wordt het nóg makkelijker om elkaar te vinden. Stel dat je een partij zoekt voor je social media strategie, of je hebt advies nodig over het verduurzamen van je bedrijf, of je wilt kennis uitwisselen met ondernemers uit dezelfde branche? Met de app leg je binnen de kortste keren contact. Wij zeggen maar zo: alleen kom je ver, maar samen kom je verder.”

Downloaden

Vanaf 1 januari 2023 is de “Ondernemend Dijk en Waard-app” te downloaden via de Appstore en Google Marketplace. Reijngoud: “Daarna is het een kwestie van inloggen en voilà, de kennis van ruim 400 collega-bedrijven staat tot je beschikking.”

Ook lid worden van Ondernemend Dijk en Waard?

Als lid ben je als één van de eersten op de hoogte van alle ontwikkelingen in de regio. Daarnaast kun je - via toffe events en de ledenapp - eenvoudig kennis maken én kennis uitwisselen met meer dan vierhonderd collega-ondernemers. Ga nu nog naar www.bkhhw.nl en meld je aan.

Afbeelding
Sustenso: circulaire verwerking van landbouwafval Algemeen 21 dec 2022, 13:11
Afbeelding
'Een vrouwelijke monteur? Daar kijkt niemand meer van op!' - ESNW Alkmaar al halve eeuw te gast bij de klant Algemeen 20 dec 2022, 12:04
Afbeelding
Samenwerking 50five en NXT Mobility voor snellaadnetwerk Algemeen 15 dec 2022, 09:41
Afbeelding
“Samenwerking ondernemers noodzakelijk op krappe arbeidsmarkt” Algemeen 14 dec 2022, 11:01
Afbeelding
Van Gulden Vlies naar Mooij: heerlijke hotspot in Alkmaar Algemeen 13 dec 2022, 11:43
Afbeelding
Alkmaar wint in Parijs ‘Green Cities Award’ en inspireert Europa Algemeen 9 dec 2022, 11:39
Afbeelding
Vliegende start voor ‘nieuwe’ bedrijfsvereniging: Ondernemend Dijk en Waard lanceert app Algemeen 8 dec 2022, 10:17
Afbeelding
Schelphoek 2: van zoutziederij naar uitgeverij Kluitman Algemeen 7 dec 2022, 16:43
Afbeelding
Hallo2023! Vijftien jaar nieuwjaarsrecepties: maandag 9 januari is het weer zover Algemeen 6 dec 2022, 09:55
Afbeelding
Voor échte Alkmaarders: Waagtoren in je kerstboom Algemeen 1 dec 2022, 13:46
Afbeelding
Festival UPfest gaat voor groen Uit 30 nov 2022, 09:49
Afbeelding
AlkmaarPas nu ook voor middeninkomens Algemeen 29 nov 2022, 09:24
Afbeelding
Grootste aanbesteding ooit voor werkzaamheden elektriciteitsnet Algemeen 28 nov 2022, 09:29

Meest gelezen