Aanmelden voor supersnel glasvezel bedrijventerreinen West-Friesland West

Algemeen
Supersnel en betaalbaar glasvezel is nu binnen handbereik voor bedrijventerreinen in West-Friesland West.
Supersnel en betaalbaar glasvezel is nu binnen handbereik voor bedrijventerreinen in West-Friesland West. (Foto: I Horn)

Supersnel en betaalbaar glasvezel voor de bedrijventerreinen in West-Friesland West is binnen handbereik. In een groot gedeelte van West-Friesland heeft DELTA Netwerk succesvolle campagnes gevoerd en is al begonnen met de eerste graafwerkzaamheden. Nu zijn ook de overige bedrijventerreinen aan de beurt. Ondernemers en bewoners op bedrijventerreinen De Frans, Beveland, Zandhorst en De Vaandel in Heerhugowaard, bedrijventerrein Zuiderdel in Broek op Langedijk en bedrijventerrein Beverkoog in Alkmaar kunnen zich vanaf nu aanmelden voor betaalbaar glasvezelinternet. Als er voor 1 april 2023 voldoende abonnementen zijn afgesloten wordt er glasvezel aangelegd op de geselecteerde bedrijventerreinen. 

Voor iedereen bereikbaar

“Glasvezel is voor ons allemaal van belang, jong en oud. Het houdt je verbonden met je omgeving”, zegt projectleider Sietse van Dijk van DELTA Netwerk. “We maken steeds meer gebruik van het internet. Alle slimme oplossingen voor in en om je kantoor zijn hier goede voorbeelden van. De huidige netwerken kunnen dat uiteindelijk niet aan. Ik ben dan ook blij dat we starten met deze glasvezelcampagne zodat ook deze bedrijven en bewoners de kans krijgen om aangesloten te worden op het netwerk van de toekomst.”

Samenwerking

 Lokale zichtbaarheid is erg belangrijk voor DELTA Netwerk. Zij werkt samen met diverse telecomaanbieders uit de regio. Samen zorgen zij ervoor dat de bewoners en ondernemers van geselecteerde bedrijventerreinen in West-Friesland West binnenkort beschikken over supersnel betaalbaar internet via glasvezel. 

DELTA Netwerk legt door heel Nederland glasvezelnetwerken aan en is onderdeel van DELTA Fiber, een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Het netwerk van DELTA Fiber is in alle provincies aanwezig en inmiddels hebben al meer dan 1 miljoen huishoudens en bedrijven toegang tot de nieuwste generatie glasvezel. Het komende jaar bereikt het netwerk zo’n anderhalf miljoen adressen en DELTA Fiber heeft de ambitie om door te groeien naar 2 miljoen huizen en bedrijven in 2024. DELTA Fiber is eigendom van de investeringsmaatschappijen EQT en Stonepeak en er werken ruim 1.200 medewerkers. Onder de merken DELTA en Caiway levert het bedrijf internet met gigabitsnelheden, interactieve tv en vaste en mobiele telefonie. 

Aanmelden

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor glasvezelinternet via DELTA Netwerk? Doe dan de postcodecheck op www.deltanetwerk.nl/zakelijk. Hier vindt u ook meer informatie over glasvezel op de bedrijventerreinen in de regio. 

Met een symbolische druk op de knop werd op maandag 30 oktober officieel het voorstel van Noord-Holland Noord voor een Regio Deal met het Rijk ingediend.
Regiodeal levert miljoenen op voor Noord-Holland Noord Nieuws 12 feb, 11:00
Hoe houden we de stad bereikbaar? De gemeente vraag inwoners en bedrijven om mee te denken.
Hoe houden we de stad bereikbaar? Nieuws 5 feb, 15:33
Han Kirchhoff (rechts) is de nieuwe voorzitter van de juniorkamer en volgt Lars Cramer op.
Wisseling van de wacht: JCI Alkmaar heeft nieuwe voorzitter Nieuws 1 feb, 14:38
Afbeelding
Eén brok energie op Hallo 2024! Nieuws 9 jan 2024, 16:45
Afbeelding
Hallo 2024! in beeld FOTO'S 9 jan 2024, 14:22
Afbeelding
Dijk en Waard On Stage mooie kans voor lokale bedrijven Nieuws 19 dec 2023, 10:48
Afbeelding
Glanzende carrière bij Alcmaria Schoonmaakbedrijf Nieuws 19 dec 2023, 10:44
Afbeelding
Van watertoren naar een kantoor vol techniek en charme voor CLAFIS Ingenieus Nieuws 19 dec 2023, 10:34
Afbeelding
'Verbeteringen aan de Alkmaarse ringweg zijn nodig om in de toekomst nog van A naar B te kunnen' Nieuws 19 dec 2023, 10:28
Afbeelding
VLIEG Bedrijfsmakelaars: “Mensenkennis is belangrijk in dit vak". Nieuws 19 dec 2023, 10:14
Afbeelding
BlockzApps ontwikkelt nieuw content management systeem. Nieuws 19 dec 2023, 09:58
Afbeelding
Sluit je aan bij de no-nonsense autoverhuurder van Nederland Nieuws 19 dec 2023, 09:56
Afbeelding
Dekkerautogroep: Na sleuteloverdracht direct aan het werk Nieuws 19 dec 2023, 09:44

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad

Meest gelezen