Evenementencommissie Bedrijfskring Heerhugowaard in de startblokken!

Column
De leden van de evenementencommissie v.l.n.r André Stammis, Raya Delis, Kirsten Tervoort, Siska Koper en Vernon Bos
De leden van de evenementencommissie v.l.n.r André Stammis, Raya Delis, Kirsten Tervoort, Siska Koper en Vernon Bos (Foto: doorNorbert)

Eindelijk lijkt er licht te zijn aan het einde van de corona-tunnel! De altijd zo actieve evenementencommissie van de bedrijfskring Heerhugowaard durft nu echter eindelijk weer wat evenementen in te gaan plannen voor het najaar.

10 evenementen per jaar

Eén van de belangrijkste doelstellingen van de kring is het verbinden van ondernemers. Dat doet zij op verschillende manieren maar de meest zichtbare zijn toch wel de evenementen. Deze bijeenkomsten worden voor de leden door leden georganiseerd. Kirsten Tervoort werkt bij Bredewijn Kantoormeubelen, is bestuurslid van de bedrijfkring Heerhugowaard en zit tevens de evenementencommissie voor.

Het glas was niet half vol. Het was gewoon helemaal leeg...

De leden van de evenementencommissie hielden afgelopen maanden elke persconferentie van het Rijk nauwlettend in de gaten. Wat mag er wel, maar de realiteit was toch vooral wat er allemaal niet mocht. “Wij zijn geen vereniging met vrijmibo’s waar leden met een glas wijn achter een PC gaan zitten”; legt Kirsten Tervoort uit.” Wij hebben dus echt wel even op onze handen gezeten omdat we niets fysieks konden inplannen”.

Eerst zien, dan geloven

Hoewel er momenteel nog geen normale bijeenkomsten mogelijk zijn, ziet het er wel uit dat dit na de zomervakantie kan. Tervoort; “Maar ook daar zijn wij als Heerhugowaarders nuchter in. Wij gaan pas definitief evenementen inplannen en leden uitnodigen als het ook daadwerkelijk mag”.

De gezelligste commissie van de kring

De evenementencommissie bestaat uit meerdere leden. Van jong talent tot oude rot. Juist deze diversiteit zorgt ervoor dat de commissie verschillende soorten evenementen weet te organiseren. Er vinden niet alleen borrels plaats, maar ook evenementen om kennis uit te wisselen of juist iets leuks met elkaar te doen. Populair is het “gluren bij de buren” waar andere bedrijven worden bezocht.

De draaiboeken liggen al klaar

Tipje van de sluier!

Mocht de prognose uitkomen dat er vanaf 1 september geen 1,5 meter samenleving meer bestaat, dan liggen de draaiboeken al klaar. “We kunnen dan heel snel uitnodigingen versturen en een serie evenementen inplannen, denk aan een groot evenement in het kader van de veiligheid, maar ook een gezellige, Bourgondische bbq in de Noord”, aldus Tervoort. “Wij merken dat leden echt weer behoefte hebben om elkaar te ontmoeten. En juist voor dat stukje verbinding zetten wij ons heel graag in!”

Als ondernemer lid worden van de bedrijfskring van Heerhugowaard? Dat kan! Ook als je niet gevestigd bent in Heerhugowaard -> www.bkhhw.nl


Het team van bedrijfskring Heerhugowaard. (Foto: doorNorbert)

Met een symbolische druk op de knop werd op maandag 30 oktober officieel het voorstel van Noord-Holland Noord voor een Regio Deal met het Rijk ingediend.
Regiodeal levert miljoenen op voor Noord-Holland Noord Nieuws 12 feb, 11:00
Hoe houden we de stad bereikbaar? De gemeente vraag inwoners en bedrijven om mee te denken.
Hoe houden we de stad bereikbaar? Nieuws 5 feb, 15:33
Han Kirchhoff (rechts) is de nieuwe voorzitter van de juniorkamer en volgt Lars Cramer op.
Wisseling van de wacht: JCI Alkmaar heeft nieuwe voorzitter Nieuws 1 feb, 14:38
Afbeelding
Eén brok energie op Hallo 2024! Nieuws 9 jan 2024, 16:45
Afbeelding
Hallo 2024! in beeld FOTO'S 9 jan 2024, 14:22
Afbeelding
Dijk en Waard On Stage mooie kans voor lokale bedrijven Nieuws 19 dec 2023, 10:48
Afbeelding
Glanzende carrière bij Alcmaria Schoonmaakbedrijf Nieuws 19 dec 2023, 10:44
Afbeelding
Van watertoren naar een kantoor vol techniek en charme voor CLAFIS Ingenieus Nieuws 19 dec 2023, 10:34
Afbeelding
'Verbeteringen aan de Alkmaarse ringweg zijn nodig om in de toekomst nog van A naar B te kunnen' Nieuws 19 dec 2023, 10:28
Afbeelding
VLIEG Bedrijfsmakelaars: “Mensenkennis is belangrijk in dit vak". Nieuws 19 dec 2023, 10:14
Afbeelding
BlockzApps ontwikkelt nieuw content management systeem. Nieuws 19 dec 2023, 09:58
Afbeelding
Sluit je aan bij de no-nonsense autoverhuurder van Nederland Nieuws 19 dec 2023, 09:56
Afbeelding
Dekkerautogroep: Na sleuteloverdracht direct aan het werk Nieuws 19 dec 2023, 09:44

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad

Meest gelezen