Logo regioalkmaarmagazine.nl

GP Groot en het succes van papierrecycling

  Nieuws

Het inzamelen en recyclen van papier is in Nederland een successtory. Papier kan zeven keer worden gerecycled voordat het hygiënepapier wordt en dat gebeurt dan ook volop. Qua recyclingpercentages scoort ons land niet voor niets erg hoog in Europa. GP Groot en haar dochteronderneming Roele De Vries leveren als het gaat om papierrecycling een grote en actieve bijdrage aan het volledig circulair maken van deze grondstof.

Aan deze bijdrage is recent een nieuw hoofdstuk toegevoegd: WEPAPERCYCLE. Dit is een nieuw initiatief van Roele De Vries in samenwerking met REISSWOLF, specialist in het verwerken van vertrouwelijke papieren. WEPAPERCYCLE is een uniek concept waarin vertrouwelijke gegevens (op papier) en koffiebekers worden gebruikt om hygiënepapier van te maken voor uw eigen gebruik. Dit draagt direct bij aan de realisatie van uw MVO-doelstellingen (CO2, water, energie) en een beter milieu door het gebruik van 100 procent oud papier. WEPAPERCYCLE is geschikt voor zowel kleine als grote hoeveelheden vertrouwelijk papier en koffiebekers.

AVG

Het mes snijdt met WEPAPERCYCLE aan meerdere kanten. Als bedrijf neem je je verantwoordelijkheid ten aanzien van het duurzaam ondernemen meer dan serieus. Bovendien is het verwerken van vertrouwelijke papierstromen, in het kader van Algemene Verordening Gegevensbescherming, nog belangrijker dan voorheen. WEPAPERCYCLE garandeert een duurzame en veilige verwerking van vertrouwelijke papieren. Daarnaast beschik je als bedrijf hiermee niet alleen over de duurzaamste koffiebekers van Nederland, maar ook over het enige CO2-neutraal geproduceerde hygiënepapier wereldwijd.

WEPAPERCYCLE is zeer eenvoudig te implementeren binnen een organisatie. Bijkomend voordeel is dat je als bedrijf contact hebt met één partij voor vernietiging, recycling en hergebruik van vertrouwelijke gegevens op papier. Door zeer nauwkeurige monitoring kan direct worden gezien wat een bedrijf bijdraagt aan bespaarde CO2 emissie, water-. energiebesparing- en cellulosebesparing.

Meer informatie: www.gpgroot.nl

GP Groot en het succes van papierrecycling (Foto: Marcel Rob Fotografie)

Afbeelding
Meer berichten