Logo regioalkmaarmagazine.nl

TEDxAlkmaaris op zoek naar u!

  Nieuws


De Grote Kerk is op maandag 21 januari 2019 de plek van waaruit de TED-missie Ideas worth spreading voor en door Alkmaar en omgeving wordt verspreid. Bent u de enthousiaste sponsor die de stad en regio een warm hart toedraagt en ons helpt van TEDxAlkmaar een daverend succes en terugkerend evenement te maken?


Twintig sprekers, zowel internationaal als uit de regio, delen op 21 januari hun verhaal om te verbazen, ontroeren en inspireren. TEDxAlkmaar is een geweldig evenement om inspiratie op te doen, nieuwe mensen te ontmoeten en onze wereld en de toekomst een beetje beter te leren kennen. Het thema is Design your future, het mogelijk maken van een wereld waarin wij iets voor elkaar en de wereld kunnen betekenen. Het thema vormt samen met de 17 Sustainable Development Goals (SDG) van de Verenigde Naties een leidraad voor de TED-talks, die oplossingsrichtingen geven voor vragen en onderwerpen die van belang zijn voor onze samenleving en toekomst.

Met uw hulp Alkmaar op de kaart
TEDxAlkmaar wordt georganiseerd door vrijwilligers van de Stichting TEDxAlkmaar. Wij willen Alkmaar en omgeving op de kaart zetten. Door onze krachten te bundelen kunnen we Alkmaar, de regio, haar ondernemers, organisaties en inwoners in contact brengen met een wereldwijd publiek. Daar kunnen wij uw hulp goed bij gebruiken! Kijk snel op www.tedxalkmaar.nl of neem contact met ons op via info@tedxalkmaar.nl.

Wat is TED?
De inspirerende ideeën en persoonlijke verhalen die bij TED worden verteld kunnen de wereld veranderen. TED staat voor Technology, Entertainment, Design. Het is een jaarlijkse bijeenkomst die in 1984 voor het eerst gehouden werd in Californië. Bekende TED-sprekers waren onder meer Bill Gates en Sir Richard Branson.

Afbeelding
Meer berichten