Logo regioalkmaarmagazine.nl

De Hooge Waerder wint Bronzen Waaier 2018

  Nieuws

ALKMAAR - De Hooge Waerder heeft maandag 28 januari de Bronzen Waaier 2018 gewonnen. Wethouder Jan van der Starre van gemeente Heerhugowaard reikte de onderscheiding uit aan Sander Brouwer van De Hooge Waerder Accountants. Sander is daarmee de meest maatschappelijk betrokken Waaier-ondernemer van 2018. De feestelijke uitreiking vond plaats tijdens het Bronzen Waaier Diner in Grand Café Klunder van Theater De Vest.

Aanstormend maatschappelijk betrokken talent Vincent Smit van Kickstart Your Social Media nam verrast De Bronzen Duim in ontvangst uit handen van burgemeester Leontien Kompier van de gemeente Langedijk. De winnaars van beide prijzen hebben een voorbeeldfunctie op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Beide prijzen worden jaarlijks uitgereikt door Stichting De Waaier.

Hoge scores
“Een betere wereld voor ons allen, begint bij jezelf”, staat er op de website van De Hooge Waerder en dat brengt de winnaar van de Bronzen Waaier in praktijk, trouw en al jarenlang. Niet minder dan 60 matches met een hoge financiële waarde heeft het bedrijf sinds 2010 via De Waaier uitgevoerd. Het aantal matches en de financiële waarde daarvan zijn belangrijke criteria voor het winnen van de Bronzen Waaier. Deze hoge scores oogstten bewondering bij de jury. De platformleden die stemden, waren het met de jury eens. De Hooge Waerder begon met de inzet van haar expertise op het gebied van accounting, juridische zaken en belastingen. Later schonk men ook materialen en pakte men met medewerkers klussen aan.

Bronzen Duim
Vincent Smit van Kickstart Your Social Media ontving verbaasd De Bronzen Duim, de prijs voor veelbelovend maatschappelijk betrokken talent van De Waaier. In januari 2016 verbond Vincent zich aan De Waaier en pakte het slim aan. Hij organiseerde workshops over social media voor grote groepen maatschappelijke organisaties. Meer dan 45 organisaties profiteerden zo in korte tijd van deze gratis kennis over moderne media. Naast de abstractie van social media heeft deze winnaar van de Bronzen Duim er geen enkel probleem mee zijn mouwen op te stropen en een schoonmaak- of schilderklus aan te pakken bij bijvoorbeeld Het Leger Des Heils of Kinderboerderij Jong Leven.

Afbeelding
Meer berichten