De Hooge Waerder wint Bronzen Waaier 2018

Nieuws

ALKMAAR - De Hooge Waerder heeft maandag 28 januari de Bronzen Waaier 2018 gewonnen. Wethouder Jan van der Starre van gemeente Heerhugowaard reikte de onderscheiding uit aan Sander Brouwer van De Hooge Waerder Accountants. Sander is daarmee de meest maatschappelijk betrokken Waaier-ondernemer van 2018. De feestelijke uitreiking vond plaats tijdens het Bronzen Waaier Diner in Grand Café Klunder van Theater De Vest.

Aanstormend maatschappelijk betrokken talent Vincent Smit van Kickstart Your Social Media nam verrast De Bronzen Duim in ontvangst uit handen van burgemeester Leontien Kompier van de gemeente Langedijk. De winnaars van beide prijzen hebben een voorbeeldfunctie op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Beide prijzen worden jaarlijks uitgereikt door Stichting De Waaier.

Hoge scores
“Een betere wereld voor ons allen, begint bij jezelf”, staat er op de website van De Hooge Waerder en dat brengt de winnaar van de Bronzen Waaier in praktijk, trouw en al jarenlang. Niet minder dan 60 matches met een hoge financiële waarde heeft het bedrijf sinds 2010 via De Waaier uitgevoerd. Het aantal matches en de financiële waarde daarvan zijn belangrijke criteria voor het winnen van de Bronzen Waaier. Deze hoge scores oogstten bewondering bij de jury. De platformleden die stemden, waren het met de jury eens. De Hooge Waerder begon met de inzet van haar expertise op het gebied van accounting, juridische zaken en belastingen. Later schonk men ook materialen en pakte men met medewerkers klussen aan.

Bronzen Duim
Vincent Smit van Kickstart Your Social Media ontving verbaasd De Bronzen Duim, de prijs voor veelbelovend maatschappelijk betrokken talent van De Waaier. In januari 2016 verbond Vincent zich aan De Waaier en pakte het slim aan. Hij organiseerde workshops over social media voor grote groepen maatschappelijke organisaties. Meer dan 45 organisaties profiteerden zo in korte tijd van deze gratis kennis over moderne media. Naast de abstractie van social media heeft deze winnaar van de Bronzen Duim er geen enkel probleem mee zijn mouwen op te stropen en een schoonmaak- of schilderklus aan te pakken bij bijvoorbeeld Het Leger Des Heils of Kinderboerderij Jong Leven.

Met een symbolische druk op de knop werd op maandag 30 oktober officieel het voorstel van Noord-Holland Noord voor een Regio Deal met het Rijk ingediend.
Regiodeal levert miljoenen op voor Noord-Holland Noord Nieuws 12 feb, 11:00
Hoe houden we de stad bereikbaar? De gemeente vraag inwoners en bedrijven om mee te denken.
Hoe houden we de stad bereikbaar? Nieuws 5 feb, 15:33
Han Kirchhoff (rechts) is de nieuwe voorzitter van de juniorkamer en volgt Lars Cramer op.
Wisseling van de wacht: JCI Alkmaar heeft nieuwe voorzitter Nieuws 1 feb, 14:38
Afbeelding
Eén brok energie op Hallo 2024! Nieuws 9 jan 2024, 16:45
Afbeelding
Hallo 2024! in beeld FOTO'S 9 jan 2024, 14:22
Afbeelding
Dijk en Waard On Stage mooie kans voor lokale bedrijven Nieuws 19 dec 2023, 10:48
Afbeelding
Glanzende carrière bij Alcmaria Schoonmaakbedrijf Nieuws 19 dec 2023, 10:44
Afbeelding
Van watertoren naar een kantoor vol techniek en charme voor CLAFIS Ingenieus Nieuws 19 dec 2023, 10:34
Afbeelding
'Verbeteringen aan de Alkmaarse ringweg zijn nodig om in de toekomst nog van A naar B te kunnen' Nieuws 19 dec 2023, 10:28
Afbeelding
VLIEG Bedrijfsmakelaars: “Mensenkennis is belangrijk in dit vak". Nieuws 19 dec 2023, 10:14
Afbeelding
BlockzApps ontwikkelt nieuw content management systeem. Nieuws 19 dec 2023, 09:58
Afbeelding
Sluit je aan bij de no-nonsense autoverhuurder van Nederland Nieuws 19 dec 2023, 09:56
Afbeelding
Dekkerautogroep: Na sleuteloverdracht direct aan het werk Nieuws 19 dec 2023, 09:44

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad

Meest gelezen