Logo regioalkmaarmagazine.nl
(Foto: aangeleverd)

Bedrijfsunits Havikshorst Heiloo bieden ruimte om te ondernemen

  Ondernemen in Heiloo

Gelegen op het prijswinnende en inspirerende bedrijventerrein Boekelermeer, wordt een kwalitatief goed verzorgd bedrijfsverzamelgebouw ontwikkeld: Havikshorst Heiloo. Het gebouw omvat in totaal tweeëndertig units die uitermate geschikt zijn voor ondernemers, hobbyisten of voor de stalling van bijvoorbeeld uw camper of oldtimer.

Het bedrijventerrein gonst van actieve, innovatieve ondernemers. De unieke architectuur, veel natuurlijk groen en hoogwaardige faciliteiten die op het terrein beschikbaar zijn, maken het een uitstekende locatie om te ondernemen en uw collega's en gasten te ontvangen.

streamer:


'Prijswinnend bedrijventerrein Boekelermeer beschikt over een goede bereikbaarheid'

Havikshorst Heiloo is een project van UnitBuild BV. Een jong bedrijf met veel ervaring. Oprichters van UnitBuild, Kees Havik en Piet Reijne, zijn 'oude rotten' in het vak met ieder meer dan 35 jaar ervaring in het ontwikkelen en realiseren van vrijstaande bedrijfsgebouwen voor grotere bedrijven. ,,UnitBuild is gespecialiseerd in het ontwikkelen van representatieve en hoogwaardige bedrijfsverzamelgebouwen,'' legt Havik uit, ,,waarin ondernemers zich zelfstandig kunnen vestigen.'' In nauwe samenwerking neemt Kees Havik, binnen UnitBuild, de ontwikkeling voor zijn rekening en realiseert Piet Reijne de uitvoering van de bouw.

Voorspoedige verkoop
De verkoop van de units is in handen van René Dijkstra Bedrijfsmakelaardij. Dijkstra: ,,In Purmerend hebben we al eerder een bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd volgens ditzelfde concept. Deze was binnen zes maanden geheel verkocht en is inmiddels opgeleverd. De verkoop van Havikshorst Heiloo verloopt voorspoedig. Dit komt door het goede concept met een duurzame, hoge kwaliteit, tegen een zeer scherpe verkoopprijs. Het merendeel van de bedrijfsunits is inmiddels verkocht en de bouw gaat begin november van dit jaar van start.''

Multifunctionele units
Havikshorst Heiloo biedt ruimte aan tweeëndertig hoogwaardige, duurzame en multifunctionele bedrijfsunits. ,,De units hebben een bruto vloeroppervlak vanaf 63 m², tot 84 m², of een veelvoud hiervan door units te koppelen. Verder hebben de units een hoge isolatiewaarde, een grote elektrisch bedienbare overheaddeur en eigen meterkas,'' vertelt Reijne.

streamer:


'Het juiste concept met een duurzame, hoge kwaliteit'


,,Iedere unit beschikt over twee grote, eigen parkeerplaatsen voor de deur. Het is mogelijk om de bedrijfsunits optioneel te voorzien van een entresol- of verdiepingsvloer, die als kantoor- of opslagruimte kan worden ingericht.'' De bereikbaarheid van het bedrijventerrein De Boekelermeer is heel goed en wordt zelfs nog beter als de geplande aansluiting met de A9 wordt gerealiseerd.

Afbeelding
Meer berichten