Bedrijfsunits Havikshorst Heiloo bieden ruimte om te ondernemen

Ondernemen in Heiloo
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Gelegen op het prijswinnende en inspirerende bedrijventerrein Boekelermeer, wordt een kwalitatief goed verzorgd bedrijfsverzamelgebouw ontwikkeld: Havikshorst Heiloo. Het gebouw omvat in totaal tweeëndertig units die uitermate geschikt zijn voor ondernemers, hobbyisten of voor de stalling van bijvoorbeeld uw camper of oldtimer.

Het bedrijventerrein gonst van actieve, innovatieve ondernemers. De unieke architectuur, veel natuurlijk groen en hoogwaardige faciliteiten die op het terrein beschikbaar zijn, maken het een uitstekende locatie om te ondernemen en uw collega's en gasten te ontvangen.

[streamer:]
'Prijswinnend bedrijventerrein Boekelermeer beschikt over een goede bereikbaarheid'

Havikshorst Heiloo is een project van UnitBuild BV. Een jong bedrijf met veel ervaring. Oprichters van UnitBuild, Kees Havik en Piet Reijne, zijn 'oude rotten' in het vak met ieder meer dan 35 jaar ervaring in het ontwikkelen en realiseren van vrijstaande bedrijfsgebouwen voor grotere bedrijven. ,,UnitBuild is gespecialiseerd in het ontwikkelen van representatieve en hoogwaardige bedrijfsverzamelgebouwen,'' legt Havik uit, ,,waarin ondernemers zich zelfstandig kunnen vestigen.'' In nauwe samenwerking neemt Kees Havik, binnen UnitBuild, de ontwikkeling voor zijn rekening en realiseert Piet Reijne de uitvoering van de bouw.

Voorspoedige verkoop
De verkoop van de units is in handen van René Dijkstra Bedrijfsmakelaardij. Dijkstra: ,,In Purmerend hebben we al eerder een bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd volgens ditzelfde concept. Deze was binnen zes maanden geheel verkocht en is inmiddels opgeleverd. De verkoop van Havikshorst Heiloo verloopt voorspoedig. Dit komt door het goede concept met een duurzame, hoge kwaliteit, tegen een zeer scherpe verkoopprijs. Het merendeel van de bedrijfsunits is inmiddels verkocht en de bouw gaat begin november van dit jaar van start.''

Multifunctionele units
Havikshorst Heiloo biedt ruimte aan tweeëndertig hoogwaardige, duurzame en multifunctionele bedrijfsunits. ,,De units hebben een bruto vloeroppervlak vanaf 63 m², tot 84 m², of een veelvoud hiervan door units te koppelen. Verder hebben de units een hoge isolatiewaarde, een grote elektrisch bedienbare overheaddeur en eigen meterkas,'' vertelt Reijne.

[streamer:]
'Het juiste concept met een duurzame, hoge kwaliteit'


,,Iedere unit beschikt over twee grote, eigen parkeerplaatsen voor de deur. Het is mogelijk om de bedrijfsunits optioneel te voorzien van een entresol- of verdiepingsvloer, die als kantoor- of opslagruimte kan worden ingericht.'' De bereikbaarheid van het bedrijventerrein De Boekelermeer is heel goed en wordt zelfs nog beter als de geplande aansluiting met de A9 wordt gerealiseerd.

UnitParck
UnitBuild heeft reeds projecten in Purmerend en Nieuw-Vennep gerealiseerd. Momenteel worden in Hoorn, Schagen en Langedijk nieuwe projecten ontwikkeld die recentelijk in de verkoop zijn gekomen. Deze en alle toekomstige projecten zullen gerealiseerd worden onder projectnaam UnitParck. ,,Met UnitParck willen wij de nieuwe standaard neerzetten voor hoogwaardige, toekomstbestendige en multifunctionele bedrijfsunits. En dat je met duurzaamheid geen compromis hoeft te sluiten over kwaliteit en betaalbaarheid'', aldus Marcel Braam, die verantwoordelijk is voor de commerciële activiteiten.

Wees er snel bij
Huidige bedrijfspand te klein geworden? Zoekt u een nieuwe werkplaats? Of een plek om uw camper en oldtimers te stallen? Bedrijfsverzamelgebouw Havikshorst biedt talloze mogelijkheden.

Zoals reeds vermeld, gaat de bouw in Q4 2019 officieel van start dus wees er snel bij. Neem contact op met René Dijkstra Bedrijfsmakelaardij voor informatie over het project. Heeft u interesse, maar zit u nog met financiële vragen? Dan kunt u vrijblijvend terecht bij onze financieel adviseur Debt Finance.

Meer informatie is te vinden op www.havikshorstheiloo.nl of informeer bij de bedrijfsmakelaar, 0299-416234.

Afbeelding
Eén brok energie op Hallo 2024! Nieuws 9 jan, 16:45
Afbeelding
Hallo 2024! in beeld FOTO'S 9 jan, 14:22
Afbeelding
Dijk en Waard On Stage mooie kans voor lokale bedrijven Nieuws 19 dec 2023, 10:48
Afbeelding
Glanzende carrière bij Alcmaria Schoonmaakbedrijf Nieuws 19 dec 2023, 10:44
Afbeelding
Van watertoren naar een kantoor vol techniek en charme voor CLAFIS Ingenieus Nieuws 19 dec 2023, 10:34
Afbeelding
'Verbeteringen aan de Alkmaarse ringweg zijn nodig om in de toekomst nog van A naar B te kunnen' Nieuws 19 dec 2023, 10:28
Afbeelding
VLIEG Bedrijfsmakelaars: “Mensenkennis is belangrijk in dit vak". Nieuws 19 dec 2023, 10:14
Afbeelding
BlockzApps ontwikkelt nieuw content management systeem. Nieuws 19 dec 2023, 09:58
Afbeelding
Sluit je aan bij de no-nonsense autoverhuurder van Nederland Nieuws 19 dec 2023, 09:56
Afbeelding
Dekkerautogroep: Na sleuteloverdracht direct aan het werk Nieuws 19 dec 2023, 09:44
Afbeelding
Huis van het Werk reflecteert op de opbrengsten van het SLIM-programma Nieuws 19 dec 2023, 09:39
Afbeelding
De zakelijke evenementen van Ondernemend Dijk en Waard Nieuws 19 dec 2023, 09:36
Afbeelding
Geen verrassingen bij Middelbeek Autoverhuur en Autolease Nieuws 19 dec 2023, 09:34

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad

Meest gelezen