De koplopers in de wedstrijd over vijf kilometer.
De koplopers in de wedstrijd over vijf kilometer. (Foto: Vincent de Vries)

Cityrun zet Heerhugowaard op de sportieve kaart

HEERHUGOWAARD – De Heerhugowaard Cityrun by Night is hét sportieve feest van Heerhugowaard en omstreken en een prachtig visitekaartje voor de Stad van Kansen. De zesde editie van het hardloopevenement, dat vrijdag 10 april op de kalender staat, staat geheel in het teken van Pasen en kent een gloednieuw parcours dwars door het Rosariumpark. Deelnemers lopen vijf en een halve óf tien kilometer. Dat kun je natuurlijk in je eentje doen, maar nóg leuker is om met je collega's een bedrijfsteam te vormen en je van je sportiefste kant te laten zien tijdens de Rodi Businessrun!

Schrijf je met je collega's in voor de Heerhugowaard Cityrun 2020

"De Heerhugowaard Cityrun biedt bedrijven een fantastisch podium om hun medewerkers in beweging te krijgen", vertelt Matthijs Malipaard namens de organisatie, JCI Heerhugowaard. "Tijdens de run strijden de businessteams om de titel 'Snelste bedrijf van Heerhugowaard en omstreken', reken maar dat dat een extra motivatie is om een goede prestatie neer te zetten!" Na de sportieve inspanning is er voor de teams in de speciaal daarvoor ingerichte businesslounge volop gelegenheid om na te praten en te netwerken met andere bedrijven die een of meerdere teams hebben afgevaardigd om de 'clubkleuren' te verdedigen. Matthijs: "Met hun deelname aan de Rodi Businessrun zijn bedrijven niet alleen goed bezig op het sportieve vlak, maar steunen ze bovendien een lokaal goed doel. Dit jaar gaat de opbrengst van de Heerhugowaard Cityrun by Night namelijk naar Stichting KanZ. Matthijs: "Dit is een lokale organisatie die wij willen helpen met het realiseren van hun droom: het openen van een logeerhuis voor kinderen met een (meervoudige) beperking in Heerhugowaard-Noord. Hoe meer mensen zich inschrijven, hoe beter we Stichting KanZ op weg kunnen helpen."

Aanmelden Rodi Businessrun

Meedoen aan de Rodi Businessrun? Een Businessteam bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf lopers. Uiteraard kunnen bedrijven zich ook meerdere teams inschrijven. Businessrunners krijgen allemaal een eigen startnummer met chip voor de tijdsregistratie, een special edition hardloopshirt van de Cityrun 2020, deelname aan het Businessklassement (de nettotijden van de eerste drie gefinishte lopers per team tellen mee) en mogen exclusief gebruikmaken van de gezamenlijke Businessruimte. Enthousiast geworden? Zet jezelf en je collega's in beweging, meld je aan via hhwcityrun.nl en mis dit sportieve feestje niet!

Deelnemers aan de 10,5 kilometer gaan in het donker van start.
Een deel van de opbrengst van vorig jaar ging naar Stichting MKC Alkmaar.