1816 winnaar waaghals 2019 'NH1816'
1816 winnaar waaghals 2019 'NH1816' (Foto: aangeleverd)

Evenementenkalender 2021

Een evenementenkalender in coronatijden. Hoe werkt dat? “Natuurlijk is het lastig om nu al een evenementenkalender met data bekend te maken”, zegt Ron Huiberts van Ondernemend Regio Alkmaar (ORA). “Maar helemaal niets doen is ook geen optie. Daarom hebben wij besloten om toch een summiere agenda bekend te maken.”


Een van de meest belangrijke agendapunten is wellicht de gala-avond in de Grote Kerk. “Maandag 1 november 2021 wordt de kerk – traditiegetrouw – volledig aangekleed en versierd om onze gasten te ontvangen. Deze avond wordt onder meer bekendgemaakt wie ‘de Waaghals’ in ontvangst mag nemen. Deze onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt aan de onderneming of ondernemer die opvalt door bijzondere prestaties.”


Daarnaast is de ORA-bedrijven golfcompetitie (ORA-BGC) dit jaar een nieuw onderdeel van het sponsorpakket. Iedere sponsor kan zich inschrijven om minstens een keer mee lopen met een ORA-Team. Lees hier meer over op de website van Tijd Personeelsdiensten (www.tijd-pd.nl/bedrijfsgolf-competitie/ en binnenkort ook op www.ondernemendregioalkmaar.nl .

Optreden Romy Montero.
Gala-avond in de Grote Kerk