Joost Baljé: “De ontwikkeling van H2XPRESS komt voort uit de motivatie om mensen vooruit te helpen”.
Joost Baljé: “De ontwikkeling van H2XPRESS komt voort uit de motivatie om mensen vooruit te helpen”. (Foto: aangeleverd)

Professioneel communiceren? Reken op H2XPRESS

Communicatie is een breed vakgebied, met veel verschillende disciplines. Van strategie tot uitvoering.

En iedereen communiceert, via veel verschillende kanalen en media. In steeds meer organisaties is het laten maken van communicatie-uitingen niet alleen een taak van de communicatie-afdeling. Ook collega’s laten communicatie-uitingen maken. Hoe meer verschillende mensen zich hiermee bezig houden, hoe belangrijker het is om de scherp te blijven de toepassing van de communicatiestijl van de organisatie. En om de efficiëntie te waarborgen. Daarin voorziet H2XPRESS: de slimme communicatie-tool voor communicatieve organisaties, waarmee iedereen snel en stap voor stap communicatie-uitingen laat maken.

Joost Baljé, eigenaar H2X Communicatie: "Binnen ons bedrijf gebruiken we vaak het credo ‘wij H2-fiXen het!'. Dit komt voort uit de motivatie om mensen vooruit te helpen. Door ondersteuning bij strategische vraagstukken, zoals het creëren van bewustwording en bekendheid (‘branding') en verbinding en beweging (‘activatie' van doelgroepen). En uiteraard: met de juiste doorvertaling naar communicatiemiddelen, zoals nieuwsbrieven, brochures, posters, digitale content, enzovoorts.


Niet iedere opdrachtgever heeft altijd behoefte aan (strategisch) advies. Soms heb je ook gewoon ‘even snel' iets nodig. Uit gesprekken met opdrachtgevers leren we dat zij vaak wel ‘even' bezig om alle informatie op een rijtje te krijgen en uit te zoeken wat er nodig is om de benodigde middelen te laten maken, voordat de aanvraag ons bereikt.


Dat moet makkelijker en sneller kunnen, dachten wij. Daarom ontwikkelden we een aanvulling op iedere communicatie-toolkit: H2XPRESS. Dit is een slim invulformulier om snel een concrete offerte op te vragen, waardoor onze klanten kunnen rekenen op een vlotte opvolging. Stap voor stap, zodat helder is wat het kost, wat de volgende stap is en wanneer we een goed product kunnen leveren. Voor communicatiemensen èn voor collega's die niet op de communicatie-afdeling werken. Een mooie aanvulling op onze dienstverlening, die hiermee alle bouwstenen bevat om onze opdrachtgevers een compleet palet aan diensten bieden. Alles gericht op professionele communicatie met impact.”

H2X Communicatie

W.M. Dudokweg 22-A

1703 DB HEERHUGOWAAD