Afbeelding
(Foto: Bo van de Wall Perne)

VLIEG pakt binnenkort uit met een nieuwe uitstraling maar met de vertrouwde expertise

VLIEG Bedrijfsmakelaars is gevestigd in het opvallende gebouw langs de Zuid-Ring van Alkmaar. Een mooie zichtlocatie zoals makelaars dat noemen. Op dit punt is de N242 een van de drukste Provinciale wegen van het Noord-Holland met zo’n 55.000 verkeersbewegingen per etmaal. De locatie is een prima uitvalsbasis en draagt bij aan de enorme naamsbekendheid van VLIEG.

Alles onder 10 daken

VLIEG heeft 10 vestigingen in Noord-Holland en Flevoland en is actief op het gebied van de woning- en bedrijfsmakelaardij, hypotheken en verzekeringen. Onder de VLIEG Advies Groep acteren vervolgens de merknamen VLIEG Makelaars (de woningmakelaardij), VLIEG Bedrijfsmakelaars, VLIEG Hypotheken, VLIEG Verzekeringen, VLIEG Bedrijfsverzekeringen en VLIEG Bedrijfsfinancieringen. Alles onder één dak voor zowel de particulier als de zakelijke relatie.

Voor eigen gebruik of belegging: VLIEG Bedrijfsmakelaars

VLIEG Bedrijfsmakelaars taxeert en bemiddelt voor haar veelal trouwe opdrachtgevers in de huur/verhuur en koop/verkoop van bedrijfspanden. Dat betreft kantoren, bedrijfsruimten en winkels, kortom alles niet zijnde woningen. Het gaat daarbij niet alleen om de koop voor eigen gebruik, maar zeker ook als belegging. Het geld op de bank levert immers niets op en op vastgoed wordt altijd nog een mooi rendement gemaakt, nog los van de waardestijging. VLIEG Bedrijfsmakelaars is goed bezig want is al jaren aantoonbaar verantwoordelijk voor de meeste transacties in de regio, ongeveer 5 tot 10 % meer dan de naaste concurrenten.

Maak gebruik van 45 jaar lokale ervaring

VLIEG bestaat al bijna 50 jaar en Jan Gielis is in juli dit jaar al 45 jaar makelaar! Van wijken wil Jan (nog) niet weten ondanks het feit dat hij binnenkort zijn pensioengerechtigde leeftijd bereikt. In 1976 is hij in de makelaardij begonnen bij VLIEG in Heerhugowaard. In die bloeiende periode van VLIEG in Heerhugowaard is ook VLIEG Bedrijfsmakelaars ontstaan. De laatste jaren werkt Jan voor VLIEG Bedrijfsmakelaars vanuit de hoofdvestiging van VLIEG in Alkmaar. Ook de komende jaren zal Jan zijn 45 jaar ervaring in de makelaardij voor het bedrijf en de klanten blijven inzetten. Het is tenslotte de mooiste hobby zegt Jan, het werk en mensen blij maken.

De jeugd heeft de toekomst

Met de continuïteitsgedachte in het achterhoofd is er met vooruitziende blik binnen VLIEG nagedacht over het ‘na Jan tijdperk’. Zeven jaar geleden is zijn opvolger Xander Blankestijn aangenomen en opgeleid tot een specialist in de bedrijfsmakelaardij. Na twee HBO-studies en afgestudeerd te zijn op het huurrecht is de bedrijfsmakelaardij Xander op het lijf geschreven. Inmiddels is Xander volledig gekwalificeerd en verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van deze schitterende tak van sport. Volgens CEO Alex Zörner, van de VLIEG Advies Groep, past Xander precies in het profiel van het nieuwe VLIEG.

VLIEG pakt uit

Binnenkort pakt VLIEG uit met een nieuwe uitstraling maar met de vertrouwde expertise. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op met het enthousiaste VLIEG-team.

Afbeelding
Afbeelding