De juryleden: Gerry Teerenstra, Ilse van der Poel, Lex Verell
De juryleden: Gerry Teerenstra, Ilse van der Poel, Lex Verell (Foto: aangeleverd)

Gala-avond

Het is een lastige tijd om een evenement te organiseren met de onderliggende vraag of het door kan gaan. Desalniettemin zijn we vanuit ORA volop bezig om maandag 1 november de Gala-avond in de Grote kerk te organiseren. 

De avond zal vooral in het licht staan de winnaar van de ‘Waaghals’. In 1993 vond de eerste uitreiking plaats van deze ‘Regio Alkmaar Promotie Award’, een bronzen beeldje dat beter bekend staat als ‘De Waaghals’, toen nog aan minister Maij-Weggen die zich sterk had gemaakt voor de aanleg van De Wijkertunnel, de aorta van onze bloeiende Regio Alkmaar naar de Metropool Regio Amsterdam. Het beeldje is daarna jarenlang uitgereikt aan een onderneming die een positieve bijdrage had geleverd aan het imago van de regio. In 2020 konden we niet veel, maar de ‘Waaghals’ zal er deze keer zeker weer bij zijn!

De jury bestaat uit Ilse van der Poel van Schenkeveld advocaten, Gerry Teerenstra van CSI stables en Lex Verell van NH 1816. Zij zijn druk bezig met de keuze van de potentiële kandidaten. Zij zijn in de besluitfase om de winnaar aan te wijzen, dit blijft natuurlijk geheim tot de Gala-avond. Op de avond zal de jury toelichten waarom er gekozen is voor deze winnaar en de prijs overhandigen aan de betrokken organisatie/onderneming.

Bedrijven Golf Competitie

Waar we wel volop mee bezig konden afgelopen zomer was de golfcompetitie, oftewel de ORA-BGC Ondernemend regio Alkmaar Bedrijven Golf Competitie. We leggen de voordelen en positieve aspecten hieronder nog even uit, maar wat niet iedereen zich realiseert is dat elke sponsor zich één of meerdere keren kan zich inschrijven voor een golf tijdens de competitie. 

Elke jaar organiseert TIJD PD als hoofdsponsor samen met Golfbaan Sluispolder in Alkmaar de Bedrijven Golf Competitie. Een mooie gelegenheid om op een gezellige en ontspannen manier uw contacten te onderhouden en uw relatienetwerk te vergroten. Deze competitie telt tientallen deelnemende bedrijven die samen een breed netwerk vormen. Wij kunnen hier ondernemers voor uitnodigen waarmee we ook uw netwerk uitbreiden met nieuwe zakelijke contacten in de regio.


Het golfen en alles wat erbij hoort, zoals de hapjes en de drankjes, worden uiteraard op een creatieve, veilige en gezellige manier worden ingevuld, met inachtneming van de coronamaatregelen vanuit de overheid. Dit jaar hebben wij overigens ook een nieuwe naamsponsor voor de Bedrijven Golf Competitie: Ondernemend Regio Alkmaar.


Tijd Personeelsdiensten blijft in samenwerking met Sluispolder de golfdagen voor de deelnemende bedrijven als hoofdsponsor organiseren. Denk er eens over na, en we hopen dat u met de Bedrijven Golf Competitie in 2022 van de partij bent!

Wie slaat er volgend seizoen een balletje mee?