Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Studievereniging BFL verbindt studenten en bedrijfsleven

De behoefte aan verbinding tussen bedrijven en studenten is ontzettend groot. En daarom staat Studievereniging BFL voor het verbinden van studenten en het bedrijfsleven. De Studievereniging richt zich op kernwaarden waarbij de persoonlijke ontwikkeling van studenten, maar ook de mogelijkheid om te netwerken, het delen van kennis en het creëren van een onvergetelijke studietijd, centraal staan.

Dit doet Studievereniging BFL onder andere door het organiseren van het grote stage-event ‘Connect2Business x Mix en Match'. Op donderdag 11 en vrijdag 12 november heeft het stage-event plaats gevonden. Dit evenement is georganiseerd voor en door studenten, onder begeleiding van docenten van Inholland Alkmaar. Via rondetafelgesprekken en speeddates konden bedrijven en studenten met elkaar in gesprek over mogelijke stageplekken en afstudeeronderzoeken.


De Studievereniging Business Finance & Law (BFL) van Hogeschool Inholland Alkmaar gaat geen uitdaging uit de weg.


Voor meer informatie over de aangesloten opleidingen en de activiteiten van Studievereniging BFL kun je een kijkje nemen op de website: http://www.sv-bfl.nl/ of neem contact op via contact@sv-bfl.nl.


Want samen kunnen we meer bereiken dan alleen!