Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

H2O Projectontwikkeling realiseert hoogwaardige opslagunits op industrieterrein de Beverkoog

Nieuw in Alkmaar: kleinschalig complex met multifunctionele opslagunits

Een unieke kans voor degene die op zoek is naar opslagruimte of voor de belegger die uitkijkt naar een object met een aantrekkelijk rendement: projectontwikkelaar H2O uit Alkmaar bouwt op industrieterrein de Beverkoog in Alkmaar hoogwaardige opslagunits in een kleinschalig complex.

Wie weleens op de hoofdweg van industrieterrein de Beverkoog in Alkmaar rijdt, zal het bekend voorkomen: het pand met het opvallende groene kader waar autobedrijf Wheelers gevestigd is. Sinds kort staat op het naastgelegen parkeerterrein een groot bouwbord met de aankondiging van een nieuw project met hetzelfde groene kader: de Berenwerf. In het voorjaar van 2022 zal er op deze locatie gestart worden met de bouw van hoogwaardige, multifunctionele opslagunits in een kleinschalig complex. De ruimtes in de Berenwerf zijn perfect geschikt als opslag of garagebox. Met oppervlaktes van 39 tot en met 112 m2 en een riante overheaddeur, zijn de units geschikt voor opslag van voorraad, maar ook voor de stalling van een caravan of oldtimer. Het complex bestaat uit drie verdiepingen en met een lift komt de auto met caravan of aanhanger eenvoudig op de eerste en tweede verdieping. Ook aan veiligheid wordt veel waarde gehecht bij de Berenwerf. Zo is het complex enkel toegankelijk door middel van een persoonlijke keytag en wordt er gebruik gemaakt van camera toezicht.

Ligging

H2O is inmiddels van start gegaan met de verkoop van het project aan de Berenkoog 63, de hoofdweg van het industrieterrein. Deze weg ontsluit enerzijds op de ring van Alkmaar en aan de andere kant op de N242 richting Heerhugowaard. Deze ontsluitingswegen zorgen voor een optimale bereikbaarheid van de Berenwerf. Om duurzame mobiliteit te stimuleren is de locatie ook goed bereikbaar per fiets en zullen er laadpalen aan de voorkant van het complex worden geplaatst.

H2O Projectontwikkeling

H2O wil graag duurzame projecten ontwikkelen op een begrijpelijke, betaalbare en visueel aantrekkelijke manier. Zij ondernemen en ontwikkelen voor nu en de volgende generaties. De nieuwbouwlocaties van H2O bieden naast duurzaamheid ook kwaliteit en gebruiksgemak. Met prijzen vanaf €59.880,- is dit een unieke kans om eigenaar te worden van nieuw gerealiseerd vastgoed met een A+ milieulabel. Als groene belegging of voor eigen gebruik: altijd een goede investering!

Praktijk- en bedrijfsruimten

Naast de Berenwerf ontwikkelt H2O op dit moment ook de unieke projecten Waerderkring.nl en Waerderwerk.nl op de Beukenlaan in Heerhugowaard. Op deze locatie worden zowel praktijk- als bedrijfsruimten gerealiseerd voor de sociaal maatschappelijk ondernemer. Er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar voor koop of huur, meer informatie hierover kunt u vinden op de projectwebsite, www.waerderkring.nl en www.waerderwerk.nl.


De oplevering van de Berenwerf staat gepland voor het laatste kwartaal van 2022. Is uw interesse gewekt? Kijk dan op berenwerf.nl of neem contact op met Hoekstra en van Eck Heerhugowaard.

Afbeelding