Ron Huiberts
Ron Huiberts (Foto: Ed van de Pol)

“Evenementen gaan weer volop de revue passeren”

Voorzitter sponsor/evenementen commissie Ron Huiberts over nieuwe sponsors en plannen voor 2022

Vorig jaar sloot Ondernemend Regio Alkmaar af met een fantastisch gala in de Grote Kerk. “Prachtig dat we dit ondanks de pandemie mochten organiseren. Het was een flinke klus, maar dan heb je ook wat! Nogmaals mijn felicitaties voor NoordWest Ziekenhuis voor het winnen van de welverdiende Waaghals.

Uiteraard hopen we het gala dit jaar weer in juni of juli te laten plaatsvinden,” aldus Ron. Ook dit jaar komt ORA weer uitgebreid aan bod in Regio Alkmaar Magazine. “We zijn verheugd dat we de samenwerking met RODI voortzetten en ook dit jaar weer minimaal tien pagina’s per editie mogen vullen met verhalen over ORA. Bovendien werkten we de afgelopen tijd samen met Rodi aan een nieuwe, modernere lay-out voor Regio Alkmaar Magazine.”

Uiteraard organiseert ORA in 2022 weer allerlei bijeenkomsten. "Nu alles weer open is, biedt dat mogelijkheden. Evenementen met sprekers en netwerkborrels gaan weer volop de revue passeren. Op dit moment zijn we druk bezig om de agenda gereed te krijgen, daarover brengen we u spoedig op de hoogte.”

Sponsorpakket Business Sponsors

Belangrijk om te weten voor Business Sponsors (het ‘kleinste’ sponsorpakket) van ORA, is dat de contributie omhoog gaat. “In de huidige situatie betalen Business Sponsors een laag bedrag om lid te zijn en kopen apart een kaartje voor evenementen die zij willen bezoeken. Dit gaan we omdraaien. We verhogen het sponsorbedrag naar € 500,-, maar met dat nieuwe tarief zijn onze evenementen vrij toegankelijk. Een stoel voor het gala is inclusief, Business Sponsors mogen de avonden met sprekers bezoeken en ze zijn welkom op één van de golfdagen.”

ORA hoopt dat deze wijziging ervoor zorgt dat Business Sponsors vaker naar bijeenkomsten komen. “We willen ze leren kennen en horen wat hen als ondernemer beweegt. Uiteraard volgt hier nog een uitgebreid bericht over.” 

Nieuwe sponsors van ORA

Ook hebben zich voor 2022 weer nieuwe sponsors aangesloten bij ORA. "Schuurman Groep is terug als sponsor. Willem Schuurman, de huidige directeur, is mede-oprichter van Ondernemend Alkmaar en is nu lid van ORA. Elders in dit magazine lees je over hem en 99 jaar Schuurman Groep.”

Ook Overdie Staal hoort inmiddels bij de club. “Een fantastisch bedrijf, dat al 100 jaar bestaat. De eigenaren (allemaal broers van elkaar) hebben een scheidingssysteem ontwikkeld waarmee ze op een duizendste gram metalen kunnen scheiden. Dat is uniek in de wereld. We zijn enorm trots dat zij nu ook bij ORA horen.”

“Daarnaast heeft accountantskantoor RSM zich aangesloten. Zij doen dit jaar in een latere editie van RAM hun verhaal. En tenslotte: RAADHUIS creative agency. Een fijne partner, waar we eigenlijk al veel langer mee samenwerken voor de website. Het is goed om ze er nu officieel bij te hebben.” 

Ondernemend Regio Alkmaar, Ondernemend Alkmaar, Bedrijvenkring Heerhugowaard en Bedrijvenkring Langedijk zien u dit jaar graag persoonlijk tijdens onze evenementen. Tot gauw!