Afbeelding

Gezond en fit personeel met BedrijfsFit

Gezond, fit en vrolijk personeel, wie wil dat nou niet?! Gezond en fit personeel is creatiever, productiever en beleeft meer werkplezier. Alkmaar Sport heeft diverse arrangementen ontwikkeld om medewerkers zo fit en vitaal mogelijk te houden. Naast bedrijfsuitjes en teambuilding op een van de vele sportlocaties in Alkmaar, komen de trainers ook voor clinics naar bedrijven toe én is er een BedrijfsFit kadokaart.

Dat bewegen gezond is weet vrijwel iedereen. De Nederlandse Norm Gezond Bewegen ligt op 30 minuten bewegen per dag. Ondanks dat veel mensen van het bestaan van deze norm weten, houden maar weinig mensen zich hieraan. Ook op de werkvloer is dit te merken: de helft van de werkzame bevolking beweegt te weinig. Alkmaar Sport maakt het werkgevers gemakkelijk en biedt BedrijfsFit, sportpakketten die naar wens op maat kunnen worden aangepast. 

Ideaal Kerstkado

De BedrijfsFit kadokaart is een unieke manier om medewerkers te bedanken. Een heel persoonlijk kerstkado waarmee u medewerkers zowel fysiek als mentaal weer in beweging te brengt. Marlou Zuurbier, sportcoördinator bij Alkmaar Sport: “Medewerkers hebben de keuze uit talloze leuke activiteiten en kiezen zelf wanneer, waaraan en met wie zij hun tegoed besteden. Kiezen zij voor met collega’s buiten bootcampen, met de kinderen een dagje naar het zwembad of toch liever voor een ontspannende massage? Alkmaar Sport zorgt voor een steeds wisselend en vooral gevarieerd beweegprogramma zowel binnen als buiten.”

Sporten op de werkvloer

Liever laagdrempelig en samen in beweging? “Ook dat kan. We komen graag naar bedrijven toe voor sportieve clinics op de werkvloer,” vervolgt Marlou Zuurbier. “Dit kan buiten op het parkeerterrein, in een hal of bijvoorbeeld op een veldje voor het kantoor. Onze enthousiaste trainers bieden clinics aan geschikt voor iedereen ongeacht het niveau of de conditie. Natuurlijk doen wij dit in overleg met u en op maat gemaakt.”

Bedrijfsuitje of teambuilding op een sportlocatie

“Bedrijfsuitjes, teambuilding met aansluitend een kerstborrel, presentaties gevolgd door sportieve clinics, er is in Alkmaar zoveel mogelijk. Alkmaar Sport organiseert curlingclinics in de ijshal van De Meent, baanclinics op de wielerbaan in Sportpaleis Alkmaar, buitenactiviteiten in Outdoorpark Alkmaar maar ook een bootcamp of een ouderwetse gymles in een van de sporthallen behoren tot de mogelijkheden. “Een bedrijfsuitje in een van de vele prachtige (top)sportlocaties die Alkmaar rijk is is een unieke belevenis. Natuurlijk zetten we daar altijd teambuilding en plezier voorop,” besluit Marlou 

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website van Alkmaar Sport, www.alkmaarsport.nl/bedrijfsfit. Marlou Zuurbier komt graag in contact om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken. Maak een afspraak met Marlou op 0621185603 of bedrijfsfit@alkmaarsport.nl.

De ondernemingsraad van WNK Personeelsdiensten heeft een actief, superleuk en interactieve bijeenkomt gehad op Outdoorpark Alkmaar. Met name het boogschieten is ons goed bevallen.
Paul Twint - WNK