Jacqueline Brandes begeleidt je naar een gelukkiger leven.
Jacqueline Brandes begeleidt je naar een gelukkiger leven.

‘Je overlevingsmodus loslaten laat je zien wat echt belangrijk is!’

Jacqueline Brandes is Psychosociaal Counselor, Natuurgeneeskundig Therapeut en Esthetisch- en massagedeskundige. Als eigenaar van MunayQi Stress Transformatie helpt zij ondernemers en zakenvrouwen in 6 weken van stress naar in je kracht en in 12 weken van inspiratie naar een gelukkig leven. 

Want ook succesvolle ondernemers kunnen zich van binnen toch niet gelukkig voelen. Om pijn te vermijden, werk je hard en reageer je vaak vanuit je overlevingsmodus. Een vicieuze cirkel van zakelijke- of privé relaties die je niet wilt, geven je gevoel van vastzitten. Misschien heb je te maken met een scheiding of verlies, voel je een burn-out aankomen of ben je je bewust van mentale- of fysieke stress en spanning? Jacqueline heeft met lichaamsgericht emoties loslaten en coaching de tools in handen om jou te begeleiden naar een gelukkiger leven, niet alleen van buiten, maar juist van binnen. Jij ziet weer een glimlach in de spiegel, doordat je helder hebt wie je bent en wat je wilt vanuit je hart.

Voor de buitenwereld heb je wellicht alles goed voor elkaar. Maar je erkent dat je nu niet goed kan genieten van je succes. Dat je weinig tijd overhoudt voor wat er toe doet. En dat je je moe voelt en misschien wel alleen. Want die leuke partner aantrekken die echt bij je past, is nog niet gelukt. Als ondernemer heb je de overtuiging dat je niet mag verslappen. Je focust op controle hebben en houden. En zo ga je maar door. Dit is niet meer zoals je het wilt en je wenst burn-out te voorkomen. Jacqueline: “Controle is een illusie. Wanneer je je overlevingsmodus durft los te laten, ga je zien wat echt belangrijk is”. Hiervoor is het nodig een onbewuste weerstand die zegt ik kan het niet, ik durf het niet, of ik mag het niet te ontmantelen. Want dit is jouw handrem. Ik gebruik de metafoor van de luchtballon om dit uit te leggen. Je zit vast in de modder omdat je luchtballon mand vol zit met emotionele ballast. Om op de flow des levens te kunnen vliegen, mag je ballast loslaten. Zo ontstaat er weer ruimte voor positieve gevoelens die jouw luchtballon verder opblazen. Maar als er nog een anker oftewel weerstand jou tegenhoudt, kom je alsnog niet verder.

Jacqueline Brandes hamert er in een dergelijk proces op dat acceptatie van de situatie nodig is. “Ga vooral niet vechten en ook niet ontvluchten. Dan wordt het alleen maar erger. De innerlijke oorzaak aanpakken, daar gaat het om. Ik heb me gespecialiseerd in een body mind release methode gecombineerd met medicijnwiel consulten en heling. Je komt in verbinding en leert pijn en belemmeringen los laten. Wanneer jij écht gelukkig bent, zul je ook zakelijk (nog) meer groeien. MunayQi betekent dan ook: ‘word je beste jij in liefde’. Mijn doel is dat mijn cliënten weer met passie en inzichten de deur uit gaan. Iedereen verdient het om zich gelukkig te voelen en te doen waar hij of zij zo ontzettend goed in is. Als ondernemende persoonlijkheid kun je nog zoveel successen behalen, maar wanneer jij intern en in je privéleven tegen obstakels aanloopt, valt het niet altijd mee om van dit succes te genieten en het vast te houden. Daarom help ik ondernemers om rust en structuur aan te brengen en dingen vanuit het hart weer te doen.”

MunayQi transformatie coaching is voor diegene die herhalende teleurstellingen in het leven wilt doorbreken; die dromen heeft en vastberaden is om te slagen; die zelfbeeld en zelfvertrouwen wilt verbeteren; die oude patronen wilt vervangen voor succes gevoelens en positieve overtuigingen; die tijd, energie en geld wilt investeren in persoonlijke groei.

Wil jij een reset in Mind & Soul? Jacqueline heet je van harte welkom voor een gratis vitaliteit intake, waarin wordt besproken hoe jij je gezondheid en innerlijke kracht kunt optimaliseren. Ook is het mogelijk direct kennis te maken met ontspanning en healing tijdens diepgaande massage in combinatie met loslaat werk.

MunayQi stress transformatie.

Voor informatie kijk op de website www.munayqi.nl of whatsapp Jacqueline Brandes, tel. 06 50869750. Een mail sturen kan ook: info@munayqi.nl

Afbeelding