Noordwest Ziekenhuisgroep ontving ‘De Waaghals’ in 2021. Welke organisatie wint ‘m in 2022?
Noordwest Ziekenhuisgroep ontving ‘De Waaghals’ in 2021. Welke organisatie wint ‘m in 2022?

Beste sponsoren en belanghebbenden,

We zijn alweer aan de derde editie van Regio Alkmaar Magazine van dit jaar toe. Natuurlijk komen ook in deze editie de voortgang van het Ondernemersfonds en de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in Alkmaar en de regio aan bod. Samenwerking is de ‘key to success’ in deze. Rob Niele (Directeur Ondernemend Alkmaar) doet hierover een boekje open. 

Er zijn enkele bedrijven die zich de afgelopen tijd hebben gevestigd in Alkmaar, waaronder Norah Womenswear. Het damesmodemerk opende een gloednieuw hoofdkantoor en distributiecentrum in de Alkmaarse Boekelermeer. In deze editie komen zij ruim aan het woord.

Vorig jaar werd Noordwest Ziekenhuisgroep tijdens de gala-avond van ORA uitgeroepen tot de meest in het oog springende organisatie. Natuurlijk had de coronaperiode van ruim twee jaar daar invloed op, maar ook zeker hoe het ziekenhuis al jaren een prominente plek inneemt in ons dagelijks leven. Dit jaar zit het NWZ dan ook in de jury, die de zware taak heeft om een opvolger te benoemen, oftewel ‘De Waaghals’ van 2022. De feestelijke bekendmaking vindt wederom plaats in de Grote Kerk, op maandag 14 november. Zet deze datum alvast in uw agenda. De gala-avond staat in het teken van de verkiezing van de ‘beste onderneming van de regio Alkmaar. Ook in 2022 zijn de schijnwerpers uiteraard op de winnaar gericht. Daarnaast genieten we van een diner en hebben we uitgebreid de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te spreken.

Naast de gala-avond zal er ook volgend jaar meer ruimte zijn om elkaar te ontmoeten op de bijeenkomsten van ORA. De agenda voor 2023 komt spoedig naar u toe. Beginnend met HALLO 2023 in januari. 

Namens ORA, Ron Huiberts