Afbeelding
(Foto: Thomas Hinrichs)

I love Dijk & Waard: knalfeest in Cool ter ere van fusie Bedrijfskringen Heerhugowaard en Langedijk

Algemeen


Tekst: Judith Munster

Beeld: Thomas Hinrichs

Net als de gemeenten Heerhugowaard en Langedijk werken ook de drie plaatselijke bedrijfsverenigingen al jaren naar een samenvoeging toe. De ‘juridische’ fusie is naar verwachting op 1 januari 2023 een feit. Ter ere daarvan wordt op donderdag 13 oktober 2022 bij Cool in Heerhugowaard een spetterend feest voor de leden georganiseerd: I love Dijk & Waard.

Door de coronacrisis liep de organisatie behoorlijk wat vertraging op, maar op 13 oktober 2022 is het zover. Dan komt er een groot knalfeest in Cool om de fusie te vieren. We ontmoetten het organisatiecomité, bestaande uit Desiree Blom (BKL), Wouter van Assendelft (AOL) en Petra de Ruijter (BKHHW), op een vroege donderdagochtend op het Coolplein. 

De hoogste tijd
“We zijn superblij dat we ‘corona-wise’ eindelijk groen licht hebben om het feest te laten doorgaan”, steekt Petra van wal. “Ruim twee jaar geleden zijn we al met de organisatie begonnen. Het is dus de hoogste tijd om elkaar in levenden lijve te gaan ontmoeten en de fusie kracht bij te zetten in de vorm van een knalfeest.”

Wouter: “Niet lang nadat we hoorden dat de gemeenten Heerhugowaard en Langedijk gingen fuseren, hebben wij als bedrijfsverenigingen ook de koppen bij elkaar gestoken. Als één grote bedrijfsvereniging bereik je tenslotte meer dan als drie kleintjes. Bij zo’n fusie komt natuurlijk veel kijken. Je hebt het over drie verenigingen met een eigen geschiedenis, een eigen cultuur, een eigen structuur … Hoe ga je daar een eenheid van maken?”

Desiree: “Daar zijn we de afgelopen jaren druk mee bezig geweest. Als bestuursleden hebben we elkaar inmiddels goed leren kennen. We trekken graag samen op en onze neuzen staan dezelfde kant op. Nu is het tijd om onze leden gelegenheid geven om elkaar te ontmoeten en de verbinding op te zoeken. Hoe kan dat nu beter dan door een fantastisch feest te organiseren?”

Avond vol verbinding
Petra: “We noemen het nadrukkelijk ‘feest’, want op een saaie bijeenkomst zit niemand te wachten. Helaas kunnen we nog niks inhoudelijks over het programma vertellen. Het succes van het feest zit ‘m juist in het verrassingselement. Wat we wel kunnen zeggen is dat het een onvergetelijke avond gaat worden. Een avond vol nieuwe ontmoetingen, verbinding en gezelligheid.”

Wouter: “Omdat we een grote opkomst verwachten, hebben we voor een grote locatie gekozen. Bij Cool hebben we alles onder één dak en ook qua parkeergelegenheid en bereikbaarheid is het hier goed geregeld. Kortom, alle ingrediënten voor een topavond zijn aanwezig. We hopen dat iedereen na afloop zal zeggen: ‘Wow, wat gaaf dat ik erbij ben geweest. Dit had ik voor geen goud willen missen!’”

Persoonlijke uitnodiging
Desiree: “Het feest duurt van half acht tot twaalf uur. Alle leden krijgen een persoonlijke uitnodiging, dus hou je brievenbus in de gaten! Als de avond net zo gezellig wordt als wij het tijdens de organisatie met elkaar hebben gehad, dan komt het  helemaal goed. Wij zijn super enthousiast en hebben er het volste vertrouwen in dat het een mooie happening gaat worden.”

Zet alvast in je agenda: 
I Love Dijk en Waard
13 oktober, Theater Cool Heerhugowaard
Nog geen lid? Ga naar www.bkhhw.nl

Afbeelding
Rembrandts Vaandeldrager in Stedelijk Museum Alkmaar groot succes Algemeen 3 aug, 09:47
Afbeelding
Kaasmarkt in teken van houtbouwproject Koelmalaan Algemeen 27 jul, 10:14
Afbeelding
Nieuwe directeur-bestuurder De Vest en Grote Kerk Alkmaar Algemeen 26 jul, 11:32
Afbeelding
Noord-Hollandse ondernemers uitgedaagd tot circulaire verpakkingen Algemeen 25 jul, 12:34
Afbeelding
Beestjesdag bij Hortus Alkmaar Algemeen 22 jul, 16:14
Afbeelding
Welke laadoplossing past bij jou? - Renses E-mobility adviseert Algemeen 20 jul, 11:06
Afbeelding
Dijk en Waard werkt aan vitaal en bruisend Centrumwaard Algemeen 19 jul, 12:26
Afbeelding
Re-integratie volgens de juiste spelregels: Robert Pappenheim vertelt Algemeen 18 jul, 09:15
Afbeelding
GP Groot behaalt tweede Verklaring Circulair Sloopproject Algemeen 15 jul, 11:22
Afbeelding
I love Dijk & Waard: knalfeest in Cool ter ere van fusie Bedrijfskringen Heerhugowaard en Langedijk Algemeen 14 jul, 11:30
Afbeelding
“Duurzaam ondernemen betaalt zich terug”: Rob van der Wal van CiRoPack vertelt Algemeen 13 jul, 10:02
Afbeelding
Van sigarenfabriek naar gezond restaurant: het verhaal van ‘dat ene’ bijzondere pand aan de Stationsweg Algemeen 12 jul, 09:08
Afbeelding
Golfbaan Sluispolder: gezellig genieten in het groen Algemeen 11 jul, 14:41
Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief