Sluit je aan bij de no-nonsense autoverhuurder van Nederland

Nieuws
Mathijs van der Tang.
Mathijs van der Tang. (Foto: Kiki Anthonijsz-Stelder)

No-nonsense autoverhuur. Dat is hoe Autohopper zich typeert. Geen geneuzel achter de komma, scherpe prijzen en duidelijke voorwaarden. Met dat idee is Autohopper in 2011 opgericht. Met meer dan 130 vestigingen wordt er hard gewerkt om particuliere en zakelijke klanten een geschikte huurauto of bestelbus mee te geven. Mobiliteit is voor iedereen en met een geldig rijbewijs is het voor alle mensen mogelijk om voordelig een huurauto mee te nemen. Om nog meer mensen mobiel te houden, is Autohopper op zoek naar nieuwe franchise ondernemers in de regio Alkmaar.  

Wat doet Autohopper? 

Autohopper levert een geschikte huurauto aan iedereen die op dat moment op zoek is. Heb je een verhuisbus nodig? Wil je het wagenpark van je bedrijf uitbreiden om je collega’s onderweg te houden? Of ben je op zoek naar vervangend vervoer? Autohopper helpt iedereen aan de geschikte auto. Bestelbusjes, elektrische auto’s, luxe bolides en zelfs vrachtwagens: Autohopper heeft het allemaal in het aanbod. 

Een krachtige shop-in-shop franchise formule 

Autohopper is een krachtige shop-in-shop franchise formule waar verschillende ondernemers zich bij hebben aangesloten. Dat kunnen ondernemers zijn met een universeel garagebedrijf of wasstraat zijn of ondernemers die zich alleen maar bezighouden met flexibele mobiliteit van Autohopper. Sinds de oprichting wordt er actief gezocht naar enthousiaste ondernemers en vestigingen die graag hun diensten willen uitbreiden met professionele autoverhuur.  

Het aansluiten van de vestigingen wordt uitgevoerd door accountmanager vestigingen Mathijs van der Tang. Hij legt zijn rol uit: “Dagelijks ga ik het gesprek aan met potentiële ondernemers die hun diensten willen uitbreiden. Daarnaast onderhoud ik contact met deze ondernemers, zodat we elkaar kunnen ondersteunen in de dienstverlening”.  

Het netwerk van Autohopper is sterk. De verschillende vestigingen werken elke dag met elkaar samen om zo alle klanten aan de juiste huurauto te helpen. Zo kan de vestiging in Haarlem auto’s leveren aan de vestiging in Amsterdam Diemen, wanneer deze niet over het juiste voertuig beschikt. Mathijs van der Tang over de relaties tussen de vestigingen: “De relatie onderling is met name wat de shop-in-shop formule zo krachtig maakt. Iedereen draagt zijn steentje bij en het zorgt voor blije gezichten bij de klanten”. 

Tekst loopt door onder afbeelding


Pand hoofdkantoor. (Foto: Fred Tigelaar)

Een te grote afstand 

Autohopper probeert namelijk altijd binnen een straal van 20 kilometer bereikbaar te zijn voor klanten en op het moment is dit aantal kilometers te groot. Mathijs van der Tang wil dit graag veranderen: “Wij merken dat we te weinig vestigingen hebben in de regio Alkmaar en Noord-Holland. Dit willen we graag uitbreiden. Van Alkmaar naar Hoorn tot aan Schagen, ik ga graag het gesprek aan met iedereen die interesse heeft om zich aan te sluiten bij Autohopper”.  

Wat krijg je er voor terug?  

Met professionele autoverhuur in samenwerking met Autohopper is het mogelijk om je van je concurrenten te onderscheiden. Door het aanbieden van autoverhuur wordt er een extra dienst toegevoegd aan de bestaande werkzaamheden van je autobedrijf. Autohopper ziet dat dit resulteert in verschillende uitkomsten. Allereerst levert autoverhuur extra klanten op die vaker terug zullen komen en daarmee ook gebruik maken van de diensten die al werden aangeboden bij je autobedrijf. Daarnaast wordt door het toevoegen van autoverhuur de omzet vergroot en daarmee meer winst. Een zeer aantrekkelijk verdienmodel. Mathijs van der Tang: “Sinds de oprichting in 2011 hebben meerdere vestigingen zich aangesloten bij Autohopper. Er zijn op dit moment een groot aantal vestigingen die al langer dan tien jaar zijn aangesloten. Deze vestigingen zijn erg tevreden met het verdienmodel en de extra diensten die worden aangeboden.”

Tekst loopt door onder afbeelding 


Zakelijk elektrisch huren. (Foto: Fred Tigelaar)

Samen kom je verder 

Naast het vergroten van je bedrijf en omzet zijn er nog extra diensten die worden aangeboden door Autohopper. Op het hoofdkantoor in Apeldoorn zijn verschillende afdelingen die altijd klaarstaan om de ondernemer verder te helpen. De afdeling wagenpark staat klaar voor alle operationele vragen en denkt graag mee om de vloot optimaal te houden. De afdeling groot zakelijk sluit nieuwe zakelijke klanten aan en zorgt ervoor dat de ondernemer nog meer uit zijn verhuurdiensten kan halen. Marketing helpt mee met de online en offline zichtbaarheid van de ondernemer. De schadeafdeling zorgt voor een goede afhandeling van het schade- en herstelproces wanneer een huurauto schade rijdt. Autohopper werkt daarnaast met een eigen IT-afdeling en eigen verhuursoftware. In deze software helpt zit een planbord, zodat er geen gaten vallen in de planning. Tot slot zijn er sinds dit jaar externe accountmanagers aan de slag gegaan. De accountmanagers ondersteunen de verschillende vestigingen door lokaal zakelijk nieuwe business binnen te halen, waardoor je meer winst behaald en verder groeit als ondernemer en franchisenemer. Als Autohopper vestiging krijg je een eigen accountmanager, zodat je altijd een vast gezicht hebt om je verder te helpen.  

Kortom: Autohopper biedt een full service verhuurformule, waarbij aan alles is gedacht.  

Sluit je aan! 

Heb je een autobedrijf, garagebedrijf, schadeherstelbedrijf of wil je een eigen bedrijf oprichten dat zich specialiseert in autoverhuur? Mathijs van der Tang staat klaar om het gesprek met je aan te gaan of om kennis te maken. Je kan Mathijs bereiken via het e-mailadres mathijs@autohopper.nl of bel hem op 055 - 260 00 02. 


Be-combi autohopper. (Foto: Kiki Anthonijsz-Stelder)

Met een symbolische druk op de knop werd op maandag 30 oktober officieel het voorstel van Noord-Holland Noord voor een Regio Deal met het Rijk ingediend.
Regiodeal levert miljoenen op voor Noord-Holland Noord Nieuws 12 feb 2024, 11:00
Hoe houden we de stad bereikbaar? De gemeente vraag inwoners en bedrijven om mee te denken.
Hoe houden we de stad bereikbaar? Nieuws 5 feb 2024, 15:33
Han Kirchhoff (rechts) is de nieuwe voorzitter van de juniorkamer en volgt Lars Cramer op.
Wisseling van de wacht: JCI Alkmaar heeft nieuwe voorzitter Nieuws 1 feb 2024, 14:38
Afbeelding
Eén brok energie op Hallo 2024! Nieuws 9 jan 2024, 16:45
Afbeelding
Hallo 2024! in beeld FOTO'S 9 jan 2024, 14:22
Afbeelding
Dijk en Waard On Stage mooie kans voor lokale bedrijven Nieuws 19 dec 2023, 10:48
Afbeelding
Glanzende carrière bij Alcmaria Schoonmaakbedrijf Nieuws 19 dec 2023, 10:44
Afbeelding
Van watertoren naar een kantoor vol techniek en charme voor CLAFIS Ingenieus Nieuws 19 dec 2023, 10:34
Afbeelding
'Verbeteringen aan de Alkmaarse ringweg zijn nodig om in de toekomst nog van A naar B te kunnen' Nieuws 19 dec 2023, 10:28
Afbeelding
VLIEG Bedrijfsmakelaars: “Mensenkennis is belangrijk in dit vak". Nieuws 19 dec 2023, 10:14
Afbeelding
BlockzApps ontwikkelt nieuw content management systeem. Nieuws 19 dec 2023, 09:58
Afbeelding
Sluit je aan bij de no-nonsense autoverhuurder van Nederland Nieuws 19 dec 2023, 09:56
Afbeelding
Dekkerautogroep: Na sleuteloverdracht direct aan het werk Nieuws 19 dec 2023, 09:44

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad

Meest gelezen