Afbeelding
(Foto: )

Welke laadoplossing past bij jou? - Renses E-mobility adviseert

Algemeen

Net zoals bij de aanschaf van een elektrische auto is het uitzoeken van een laadoplossing erg belangrijk. Voor iedereen is de situatie verschillend en heeft zo zijn eigen wensen. Zorg er dus voor dat je je goed laat adviseren.

Wie zijn wij?
Rechargeable is onderdeel van Renses E-mobility. Wij hebben jarenlang ervaring met de verkoop van elektrische voertuigen en passende laadoplossingen. Rechargeable heeft de laatste jaren honderden laadoplossingen gerealiseerd; van grote laadpleinen bij bedrijven tot laadunits aan huis bij particulieren. Merkonafhankelijk voorzien wij de klant van een gedegen advies en installatie.

Verschillende laadoplossingen
Er zijn verschillende oplossingen voor het opladen van je elektrische auto. Ga je voor thuis laden of laden op het werk? Wat voor laadpas heb je nodig? Hoe lang duurt het laden en hoe veel stroom verbruik ik? Het zijn zaken waar je graag wat hulp en informatie bij wilt krijgen. Laat je adviseren en maak daarna een afgewogen keuze.

Elektrische auto gekocht?
Voor het uitzoeken van een elektrische auto neem je uitgebreid de tijd. De laadoplossing verdiend minstens net zoveel aandacht. Vaak is er bij de koop van een auto maar één type laadoplossing beschikbaar bij de dealer en dient de installatie ook zelf verzorgd te worden. Past deze laadoplossing wel bij jouw situatie? En is het niet prettiger als je volledig ontzorgt wordt? Rechargeable is hiervoor de juiste partij. Onze ervaren installateurs zorgen voor een zorgeloze installatie.

Gebruik je opgewekte stroom om te laden
Veel huishoudens en bedrijven zijn in het bezit van zonnepanelen. Wist je dat deze opgewekte stroom ook beschikbaar kan worden gemaakt om direct een elektrische auto mee op te laden? De meeste laadoplossingen kunnen dit niet. Rechargeable biedt hier de juiste laadoplossingen voor.

Particulier
Als particulier wil je niet gebonden zijn aan een maandelijks abonnement om thuis te kunnen laden. Rechargeable begrijpt dit maar al te goed en heeft verschillende opties in het assortiment zodat je thuis de volledige controle hebt over wanneer en hoe vol je je auto gaat opladen. Veel laadoplossingen hebben een app voor op je mobiele telefoon, dus instellen waar en wanneer je maar wilt. Zo kun je bijvoorbeeld alleen gaan laden als de zon schijnt en je direct alle voordeel pakt van je eigen opgewekte energie van de zonnepanelen.

Zakelijk
Als zakelijke klant ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in automatische verrekening via de zaak/werkgever, ook hier hebben wij de juiste oplossingen voor. Tevens zijn er subsidieregelingen die erg interessant zijn voor zakelijke gebruikers, we denken hier graag over mee en leveren een advies. Wij hebben hier ruime ervaring in en er is altijd een oplossing!

Kunnen we ook iets voor jou betekenen? Bezoek rechargeable.nl en bekijk ons aanbod.

Afbeelding
Rembrandts Vaandeldrager in Stedelijk Museum Alkmaar groot succes Algemeen 3 aug, 09:47
Afbeelding
Kaasmarkt in teken van houtbouwproject Koelmalaan Algemeen 27 jul, 10:14
Afbeelding
Nieuwe directeur-bestuurder De Vest en Grote Kerk Alkmaar Algemeen 26 jul, 11:32
Afbeelding
Noord-Hollandse ondernemers uitgedaagd tot circulaire verpakkingen Algemeen 25 jul, 12:34
Afbeelding
Beestjesdag bij Hortus Alkmaar Algemeen 22 jul, 16:14
Afbeelding
Welke laadoplossing past bij jou? - Renses E-mobility adviseert Algemeen 20 jul, 11:06
Afbeelding
Dijk en Waard werkt aan vitaal en bruisend Centrumwaard Algemeen 19 jul, 12:26
Afbeelding
Re-integratie volgens de juiste spelregels: Robert Pappenheim vertelt Algemeen 18 jul, 09:15
Afbeelding
GP Groot behaalt tweede Verklaring Circulair Sloopproject Algemeen 15 jul, 11:22
Afbeelding
I love Dijk & Waard: knalfeest in Cool ter ere van fusie Bedrijfskringen Heerhugowaard en Langedijk Algemeen 14 jul, 11:30
Afbeelding
“Duurzaam ondernemen betaalt zich terug”: Rob van der Wal van CiRoPack vertelt Algemeen 13 jul, 10:02
Afbeelding
Van sigarenfabriek naar gezond restaurant: het verhaal van ‘dat ene’ bijzondere pand aan de Stationsweg Algemeen 12 jul, 09:08
Afbeelding
Golfbaan Sluispolder: gezellig genieten in het groen Algemeen 11 jul, 14:41
Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief