Organisatoren en bestuurders Willem de Haas (TdH strategy+creation), Jan Kramer (AOL), Rob Niele (ORA+OA), Patricia Surendonk (BKHHW) en Cornelis de Geus (BKL) heten je graag welkom op Hallo2023!
Organisatoren en bestuurders Willem de Haas (TdH strategy+creation), Jan Kramer (AOL), Rob Niele (ORA+OA), Patricia Surendonk (BKHHW) en Cornelis de Geus (BKL) heten je graag welkom op Hallo2023!

Hallo2023! Vijftien jaar nieuwjaarsrecepties: maandag 9 januari is het weer zover

Algemeen

Na twee jaar is dé nieuwjaarsreceptie van de regio Alkmaar terug van weggeweest. Op maandag 9 januari 2023 verwelkomen we tijdens Hallo2023! het nieuwe jaar, samen met honderden ondernemers en directie- en bestuursleden van bedrijven en overheden in de regio. Hallo2023! vindt plaats in de Georg Kessler Lounge in het AZ-stadion.  

Ondernemers schudden elkaar de hand, delen de beste wensen uit aan oude bekenden én nieuwe relaties en maken samen plannen voor de toekomst. Er staan sprekers op het programma en je bent welkom om onder het genot van een hapje en een drankje naar hartenlust te netwerken.

Sterker nog, leden van ondernemersverenigingen (binnen de gemeenten Alkmaar en Dijk & Waard) mogen Hallo2023! kosteloos bijwonen. Ben je lid? Geef je online op en ontvang een gratis entreekaart. Ben je geen lid maar heb je - terecht! - interesse? Dan kost een toegangsbewijs € 25,-. Aanmelden kan via www.hallo2023.nl.

Vooruit denken op het ‘moment van de waarheid’ 

Willem de Haas van TdH strategy+creation organiseert Hallo2023! in opdracht van Ondernemend Regio Alkmaar. Dit doet hij samen met Rob Niele, voorzitter van Ondernemend Alkmaar, die in de organisatie van Hallo2023! alle bedrijfskringen in de regio vertegenwoordigt. “Met behulp van de bedrijfsverenigingen, partners en sponsors kunnen we Hallo2023! realiseren,” vertelt Willem. “Zij helpen ons om het evenement te organiseren en in ruil krijgen ze zichtbaarheid op locatie en in alle uitingen over Hallo2023!. Sommige partners en sponsoren bemannen meeting points tijdens het evenement. Zij zijn goed herkenbaar en verwelkomen je om een praatje te komen maken.”

Rob Niele legt uit waarom Hallo2023! een belangrijke bijeenkomst is. “De nieuwjaarsreceptie brengt overheid en ondernemers samen die een visie voor de komende jaren formuleren, waarop zij hun besluiten baseren. Daar moet je bij zijn, zeker als je van invloed wilt zijn in de toekomst. Ondernemers die vooruit denken, nemen afstand van concurrenten. Een crisis is in onze ogen geen calamiteit of noodsituatie, maar een beslissend keerpunt - een ‘moment van de waarheid’, waarop je keuzes moet maken. Dat moment is nu gekomen en samen bepalen we hoe de regio Alkmaar er in 2025 en 2030 voor staat.” 

Fusie bedrijfskringen BKHHW, BKL en AOL 

Tijdens Hallo2023! is ook de aanstaande fusie tussen BKHHW (Bedrijfskring Heerhugowaard), BKL (Bedrijfskring Langedijk) en AOL (Algemene Ondernemersvereniging Langedijk) een feit. Patricia Surendonk is straks de voorzitter van de samengesmolten organisatie; Ondernemend Dijk en Waard. “Deze fusie maakt ons als ondernemers sterker. We willen met de overheid bouwen aan een samenwerking waarin alle aspecten die belangrijk zijn voor een goed ondernemersklimaat besproken worden. Daarnaast faciliteren we de verbinding tussen leden en bieden we kansen om elkaar te leren kennen, van elkaar te leren en samen zaken te doen. Op Hallo2023! tref je iedereen die zakelijk actief is in de wijde omgeving. Het is the place to be om contacten te leggen, bestaande zakenrelaties een boost te geven en voortvarend van start te gaan in het nieuwe jaar,” stelt Patricia.  

Programma Hallo2023!

Tijdens Hallo2023! delen burgemeesters en bestuurders hun visie, beleid en aandachtspunten voor het komende jaar - hiervoor kun je je aanmelden als je je inschrijft. “We doen dit in de Kees Kist Lounge voorafgaand aan Hallo2023! - zodat iedereen die geïnteresseerd is, het goed kan volgen. Mensen die alleen willen netwerken in de Georg Kessler Lounge, kunnen daar hun gang gaan,” aldus Willem.  

Als je graag in contact komt met een specifiek persoon, heeft Hallo2023! ook daar iets op bedacht. “Je kunt een speeddate aanvragen tijdens je inschrijving. Diegene krijgt hier bericht van en kan de uitnodiging accepteren. Dankzij het speed-daten ontstaan er elk jaar interessante zakelijke contacten.” 

De sfeer zit er tijdens elke editie van Hallo! goed in. “Bij binnenkomst voel je het al. Er is heel veel energie en enthousiasme. Mensen hebben zin in een nieuw jaar en dat merk je. Het gonst van de creatieve en innovatieve ideeën.”

In feite is het een grote reünie, stelt Willem. “Je komt bekenden tegen die je tijden niet gesproken hebt en treft mensen die je altijd al eens had willen spreken. Er is geen verplicht programma, dus het is lekker laagdrempelig. We hebben ontzettend veel zin om Hallo! weer te organiseren na twee jaar afwezigheid en kunnen niet wachten om iedereen te zien. Tot 9 januari!” 

Afbeelding
Sustenso: circulaire verwerking van landbouwafval Algemeen 21 dec 2022, 13:11
Afbeelding
'Een vrouwelijke monteur? Daar kijkt niemand meer van op!' - ESNW Alkmaar al halve eeuw te gast bij de klant Algemeen 20 dec 2022, 12:04
Afbeelding
Samenwerking 50five en NXT Mobility voor snellaadnetwerk Algemeen 15 dec 2022, 09:41
Afbeelding
“Samenwerking ondernemers noodzakelijk op krappe arbeidsmarkt” Algemeen 14 dec 2022, 11:01
Afbeelding
Van Gulden Vlies naar Mooij: heerlijke hotspot in Alkmaar Algemeen 13 dec 2022, 11:43
Afbeelding
Alkmaar wint in Parijs ‘Green Cities Award’ en inspireert Europa Algemeen 9 dec 2022, 11:39
Afbeelding
Vliegende start voor ‘nieuwe’ bedrijfsvereniging: Ondernemend Dijk en Waard lanceert app Algemeen 8 dec 2022, 10:17
Afbeelding
Schelphoek 2: van zoutziederij naar uitgeverij Kluitman Algemeen 7 dec 2022, 16:43
Afbeelding
Hallo2023! Vijftien jaar nieuwjaarsrecepties: maandag 9 januari is het weer zover Algemeen 6 dec 2022, 09:55
Afbeelding
Voor échte Alkmaarders: Waagtoren in je kerstboom Algemeen 1 dec 2022, 13:46
Afbeelding
Festival UPfest gaat voor groen Uit 30 nov 2022, 09:49
Afbeelding
AlkmaarPas nu ook voor middeninkomens Algemeen 29 nov 2022, 09:24
Afbeelding
Grootste aanbesteding ooit voor werkzaamheden elektriciteitsnet Algemeen 28 nov 2022, 09:29

Meest gelezen