Aanmelden voor supersnel glasvezel bedrijventerreinen West-Friesland West

Algemeen
Supersnel en betaalbaar glasvezel is nu binnen handbereik voor bedrijventerreinen in West-Friesland West.
Supersnel en betaalbaar glasvezel is nu binnen handbereik voor bedrijventerreinen in West-Friesland West. (Foto: I Horn)

Supersnel en betaalbaar glasvezel voor de bedrijventerreinen in West-Friesland West is binnen handbereik. In een groot gedeelte van West-Friesland heeft DELTA Netwerk succesvolle campagnes gevoerd en is al begonnen met de eerste graafwerkzaamheden. Nu zijn ook de overige bedrijventerreinen aan de beurt. Ondernemers en bewoners op bedrijventerreinen De Frans, Beveland, Zandhorst en De Vaandel in Heerhugowaard, bedrijventerrein Zuiderdel in Broek op Langedijk en bedrijventerrein Beverkoog in Alkmaar kunnen zich vanaf nu aanmelden voor betaalbaar glasvezelinternet. Als er voor 1 april 2023 voldoende abonnementen zijn afgesloten wordt er glasvezel aangelegd op de geselecteerde bedrijventerreinen. 

Voor iedereen bereikbaar

“Glasvezel is voor ons allemaal van belang, jong en oud. Het houdt je verbonden met je omgeving”, zegt projectleider Sietse van Dijk van DELTA Netwerk. “We maken steeds meer gebruik van het internet. Alle slimme oplossingen voor in en om je kantoor zijn hier goede voorbeelden van. De huidige netwerken kunnen dat uiteindelijk niet aan. Ik ben dan ook blij dat we starten met deze glasvezelcampagne zodat ook deze bedrijven en bewoners de kans krijgen om aangesloten te worden op het netwerk van de toekomst.”

Samenwerking

 Lokale zichtbaarheid is erg belangrijk voor DELTA Netwerk. Zij werkt samen met diverse telecomaanbieders uit de regio. Samen zorgen zij ervoor dat de bewoners en ondernemers van geselecteerde bedrijventerreinen in West-Friesland West binnenkort beschikken over supersnel betaalbaar internet via glasvezel. 

DELTA Netwerk legt door heel Nederland glasvezelnetwerken aan en is onderdeel van DELTA Fiber, een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Het netwerk van DELTA Fiber is in alle provincies aanwezig en inmiddels hebben al meer dan 1 miljoen huishoudens en bedrijven toegang tot de nieuwste generatie glasvezel. Het komende jaar bereikt het netwerk zo’n anderhalf miljoen adressen en DELTA Fiber heeft de ambitie om door te groeien naar 2 miljoen huizen en bedrijven in 2024. DELTA Fiber is eigendom van de investeringsmaatschappijen EQT en Stonepeak en er werken ruim 1.200 medewerkers. Onder de merken DELTA en Caiway levert het bedrijf internet met gigabitsnelheden, interactieve tv en vaste en mobiele telefonie. 

Aanmelden

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor glasvezelinternet via DELTA Netwerk? Doe dan de postcodecheck op www.deltanetwerk.nl/zakelijk. Hier vindt u ook meer informatie over glasvezel op de bedrijventerreinen in de regio. 

Afbeelding
Meer dynamiek op Alkmaars huizenmarkt Nieuws 18 jul., 09:05
Afbeelding
Lindegrachtconcerten weer ouderwets op Lindegracht Uitgaan 13 jul., 19:34
Afbeelding
Aanvraag subsidie erfgoed wordt makkelijker Cultuur 13 jul., 19:33
Afbeelding
Bibi Foodstore: één grote schatkamer vol lekkers Nieuws 13 jul., 19:32
Afbeelding
Klimmen naar een high end openluchtmuseum Nieuws 29 jun., 14:49
Afbeelding
Match2Work verbindt onderwijs en praktijk Nieuws 29 jun., 14:46
Afbeelding
'Na 18 jaar tijd om stokje over te dragen' Nieuws 29 jun., 14:45
Afbeelding
Overdie Groep: 'het schoolvoorbeeld van duurzaamheid' Duurzaamheid 27 jun., 12:21
Afbeelding
Bespaar-Adviseur B.V.: regisseur van beste duurzaamheidsoplossingen Duurzaamheid 27 jun., 12:14
Afbeelding
PrachtstadClub op inspiratiereis naar historisch hart van Vlaanderen Nieuws 27 jun., 12:11
Afbeelding
Strategisch Event van Huis van het Werk voor werkgevers en HR-professionals Zakelijk 27 jun., 12:00
Afbeelding
Unieke bijzondere ervaring bij Hortus Alkmaar met collega's en relaties Partnerbijdrage 27 jun., 11:53
Afbeelding
Zo draagt de sociale kringloopketen RataPlan bij aan duurzaamheid: “Tweedehands is hip" Duurzaamheid 27 jun., 11:39

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad

Meest gelezen