Aanmelden voor supersnel glasvezel bedrijventerreinen West-Friesland West

Algemeen
Supersnel en betaalbaar glasvezel is nu binnen handbereik voor bedrijventerreinen in West-Friesland West.
Supersnel en betaalbaar glasvezel is nu binnen handbereik voor bedrijventerreinen in West-Friesland West. (Foto: I Horn)

Supersnel en betaalbaar glasvezel voor de bedrijventerreinen in West-Friesland West is binnen handbereik. In een groot gedeelte van West-Friesland heeft DELTA Netwerk succesvolle campagnes gevoerd en is al begonnen met de eerste graafwerkzaamheden. Nu zijn ook de overige bedrijventerreinen aan de beurt. Ondernemers en bewoners op bedrijventerreinen De Frans, Beveland, Zandhorst en De Vaandel in Heerhugowaard, bedrijventerrein Zuiderdel in Broek op Langedijk en bedrijventerrein Beverkoog in Alkmaar kunnen zich vanaf nu aanmelden voor betaalbaar glasvezelinternet. Als er voor 1 april 2023 voldoende abonnementen zijn afgesloten wordt er glasvezel aangelegd op de geselecteerde bedrijventerreinen. 

Voor iedereen bereikbaar

“Glasvezel is voor ons allemaal van belang, jong en oud. Het houdt je verbonden met je omgeving”, zegt projectleider Sietse van Dijk van DELTA Netwerk. “We maken steeds meer gebruik van het internet. Alle slimme oplossingen voor in en om je kantoor zijn hier goede voorbeelden van. De huidige netwerken kunnen dat uiteindelijk niet aan. Ik ben dan ook blij dat we starten met deze glasvezelcampagne zodat ook deze bedrijven en bewoners de kans krijgen om aangesloten te worden op het netwerk van de toekomst.”

Samenwerking

 Lokale zichtbaarheid is erg belangrijk voor DELTA Netwerk. Zij werkt samen met diverse telecomaanbieders uit de regio. Samen zorgen zij ervoor dat de bewoners en ondernemers van geselecteerde bedrijventerreinen in West-Friesland West binnenkort beschikken over supersnel betaalbaar internet via glasvezel. 

DELTA Netwerk legt door heel Nederland glasvezelnetwerken aan en is onderdeel van DELTA Fiber, een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Het netwerk van DELTA Fiber is in alle provincies aanwezig en inmiddels hebben al meer dan 1 miljoen huishoudens en bedrijven toegang tot de nieuwste generatie glasvezel. Het komende jaar bereikt het netwerk zo’n anderhalf miljoen adressen en DELTA Fiber heeft de ambitie om door te groeien naar 2 miljoen huizen en bedrijven in 2024. DELTA Fiber is eigendom van de investeringsmaatschappijen EQT en Stonepeak en er werken ruim 1.200 medewerkers. Onder de merken DELTA en Caiway levert het bedrijf internet met gigabitsnelheden, interactieve tv en vaste en mobiele telefonie. 

Aanmelden

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor glasvezelinternet via DELTA Netwerk? Doe dan de postcodecheck op www.deltanetwerk.nl/zakelijk. Hier vindt u ook meer informatie over glasvezel op de bedrijventerreinen in de regio. 

Afbeelding
Honderdduizend wormen losgelaten op vergroend Urkplein Nieuws 21 apr., 14:38
Afbeelding
Matthijs Mennes nieuwe directeur Le Champion Nieuws 21 apr., 10:13
Afbeelding
Wonen in De Bonbon, De Cacao of De Waaier Nieuws 20 apr., 13:19
Afbeelding
Glimlachende gezichten op Doesgoed festival Nieuws 14 apr., 15:31
Afbeelding
Rabobank en InVesta stimuleren samen duurzame innovaties Nieuws 11 apr., 15:35
Afbeelding
Saskia Weerstand opent Kaasmarkt Nieuws 11 apr., 11:18
Afbeelding
Verkenner Bert Blase gaat voor D66, OPA, BAS, VVD, CDA en SPA Politiek 7 apr., 12:51
Afbeelding
Anja Schouten blijft glimlachen: 'Het is alleen wél een beetje druk' Nieuws 7 apr., 10:58
Afbeelding
Subsidie als wapen tegen stijgende energiekosten Nieuws 7 apr., 10:57
Afbeelding
Maarten Roomer nieuwe directeur marketing en media AZ Sport 3 apr., 12:01
Afbeelding
Aanmelden voor supersnel glasvezel bedrijventerreinen West-Friesland West Algemeen 31 mrt., 12:58
Afbeelding
Karsu opent eerste Kaasmarkt van het seizoen Nieuws 31 mrt., 11:58
Afbeelding
Voetgangers de baas in Laat-West Nieuws 30 mrt., 16:40

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad