New & Improved: Norah Alkmaar!

Partnerbijdrage
Vernieuwd winkelconcept voor Norah.
Vernieuwd winkelconcept voor Norah. (Foto: Norah Alkmaar)

Op 10 maart heropent Norah Alkmaar haar deuren op een nieuwe locatie. Norah komt terug met een vernieuwd winkelconcept. De winkel bevindt zich in de Langestraat 38, 1811 JD. De vernieuwde winkel kenmerkt zich door het gebruik van blank hout, lichte kleuren en zachte vormen. Het is een feestelijke dag voor dit jonge, Nederlandse modemerk en daarom ontvangen de eerste 50 klanten een cadeautje bij hun aankoop.

Wie is Norah?

Norah gelooft in de kracht van mode. Met de juiste kleding zie je er niet alleen mooi uit, je voelt je ook een stuk zelfverzekerder als je van je outfit houdt. Om de Nederlandse vrouw de kracht te geven om te zijn wie ze is op ieder moment, maakt Norah elke collectie in de maten 36 t/m 48. Geen plussize, maar gewoon maten voor de Hollandse vrouw. Je kunt bij haar terecht voor persoonlijk advies én voor een gezellig kopje koffie. Je kunt Norah zien als een vriendin waarbij je op bezoek gaat. Ze houdt van de laatste trends, maar ook van basics en comfort. En zoals een echte Hollandse, is Norah verrassend scherp geprijsd.

Elke week nieuwe items

Bij Norah vind je alles voor een complete look, van top tot teen. Of je nu zin hebt in een zwierige jurk, een hippe rok of een opvallende blouse. Uiteraard vind je bij Norah ook vesten, leggings en shirts in neutrale kleuren. Ze heeft zelfs exclusieve collecties zoals de denimcollectie. Om te blijven verrassen en inspireren brengt Norah wekelijks nieuwe items uit. Zo gaat er geen trend aan haar voorbij. Overigens is het volledige proces – van ontwerp tot eindproduct – in eigen beheer. Zo weet Norah zeker dat alleen de beste items bij jou in de kast komen te hangen. Dat vindt ze belangrijk!

Norah’s fans

Met de vriendelijke sfeer en gezelligheid in de winkels, heeft Norah zich in de afgelopen jaren bewezen. Veel vrouwen zijn fan. Met al deze fans heeft Norah een speciaal ledenbestand en spaarprogramma opgezet: Norah & more. Dit ledenbestand telt inmiddels ruim 500.000 vrouwen, waarvoor speciale dagen met exclusieve acties worden georganiseerd, zoals de Vriendinnendag. Ook spaar je als lid automatisch punten bij iedere aankoop, die je kunt verzilveren voor leuke vouchers.

Norah Alkmaar

Langestraat 38

1811 JD Alkmaar

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Met een symbolische druk op de knop werd op maandag 30 oktober officieel het voorstel van Noord-Holland Noord voor een Regio Deal met het Rijk ingediend.
Regiodeal levert miljoenen op voor Noord-Holland Noord Nieuws 12 feb, 11:00
Hoe houden we de stad bereikbaar? De gemeente vraag inwoners en bedrijven om mee te denken.
Hoe houden we de stad bereikbaar? Nieuws 5 feb, 15:33
Han Kirchhoff (rechts) is de nieuwe voorzitter van de juniorkamer en volgt Lars Cramer op.
Wisseling van de wacht: JCI Alkmaar heeft nieuwe voorzitter Nieuws 1 feb, 14:38
Afbeelding
Eén brok energie op Hallo 2024! Nieuws 9 jan 2024, 16:45
Afbeelding
Hallo 2024! in beeld FOTO'S 9 jan 2024, 14:22
Afbeelding
Dijk en Waard On Stage mooie kans voor lokale bedrijven Nieuws 19 dec 2023, 10:48
Afbeelding
Glanzende carrière bij Alcmaria Schoonmaakbedrijf Nieuws 19 dec 2023, 10:44
Afbeelding
Van watertoren naar een kantoor vol techniek en charme voor CLAFIS Ingenieus Nieuws 19 dec 2023, 10:34
Afbeelding
'Verbeteringen aan de Alkmaarse ringweg zijn nodig om in de toekomst nog van A naar B te kunnen' Nieuws 19 dec 2023, 10:28
Afbeelding
VLIEG Bedrijfsmakelaars: “Mensenkennis is belangrijk in dit vak". Nieuws 19 dec 2023, 10:14
Afbeelding
BlockzApps ontwikkelt nieuw content management systeem. Nieuws 19 dec 2023, 09:58
Afbeelding
Sluit je aan bij de no-nonsense autoverhuurder van Nederland Nieuws 19 dec 2023, 09:56
Afbeelding
Dekkerautogroep: Na sleuteloverdracht direct aan het werk Nieuws 19 dec 2023, 09:44

Lees nu de laatste editie van jouw lokale Nieuwsblad

Meest gelezen